شراره خورشیدی علائم رادیویی سراسر آمریکا را مختل کرد

خبرگزاری برنا پنج شنبه 19 مرداد 1402 - 21:42
خورشید در روز‌های اخیر چندین شراره در سطح متوسط نیز منتشر کرده است که سه مورد از آن‌ها در ۲۴ ساعت گذشته رخ داده‌اند. این شراره خورشیدی که به‌عنوان X ۱.۵ طبقه‌بندی می‌شود، بیستمین شراره X از چرخه ۱۱ ساله فعلی است که سال آینده به حداکثر شدت خود می‌رسد.

خبرگزاری برنا؛ این شراره خورشیدی که به‌عنوان X ۱.۵ طبقه‌بندی می‌شود، بیستمین شراره X از چرخه ۱۱ ساله فعلی است که سال آینده به حداکثر شدت خود می‌رسد.

براساس گزارش‌های منتشرشده، شراره‌های خورشید‌ی جرقه‌های پرانرژی تابشی هستند که از مناطق سرد و متراکم مغناطیسی روی سطح خورشید فوران می‌کنند که از آن‌ها به‌عنوان «لکه‌های خورشید‌ی» یاد می‌شود. فوتون‌های این شراره‌ها که با سرعت نور حرکت می‌کنند، در مدت هشت دقیقه به سیاره زمین می‌رسند. تشعشعات ناشی از شراره‌ها با ذرات موجود در یون-سپهر زمین (ارتفاع بین ۸۰ تا ۶۵۰ کیلومتری) تعامل برقرار می‌کند که باعث تقویت آن‌ها می‌شود. این تغییرات سپس بر علامت‌های رادیویی و ماهواره‌ای که از این منطقه عبور می‌کنند، تأثیر می‌گذارد.

طبق گفته اداره هواشناسی فضایی انگلیس، این شراره از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین گروه لکه‌های خورشیدی است که درحال‌حاضر روی سطح خورشید قابل مشاهده و پس از گذشت دو روز پدیدار شده است.

علاوه‌براین، خورشید در روز‌های اخیر چندین شراره در سطح متوسط نیز منتشر کرده است که سه مورد از آن‌ها در ۲۴ ساعت گذشته رخ داده‌اند.

در چند روز گذشته گزارش‌های بسیار زیادی درباره گرم‌شدن زمین منتشر شده است. ماه قبل ناسا در گزارشی گفته بود که تیر-مرداد سال ۱۴۰۲ احتمالاً گرم‌ترین ماه تاریخ زمین برای صد‌ها و یا شاید هزاران سال گذشته است.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.