از روز ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۲ مصادف با روز خبرنگار، تعدادی از مسئولان ارشد استانی از جمله استاندار قزوین، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس، فرمانده سپاه استان قزوین و رئیس دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) میهمان خبرنگاران ایسنا بودند و ضمن بازدید از این خبرگزاری، دقایقی با اعضای تحریریه به گفتگو نشستند که در ادامه بخشی از سخنان مسئولان با خبرنگاران ایسنا را میخوانید.
محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین در بازدید از خبرگزاری اظهار کرد: روز خبرنگار را به فعالان عرصه رسانه علیالخصوص خبرنگاران ایسنا تبریک عرض میکنم و برای شما آرزو میکنم که بتوانید همواره اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید و برای احقاق حق مردم بدون توجه به حواشی تلاش کنید.
وی با اشاره به محدودیتهای مختلفی که برای خبرنگاران در عرصه فعالیت خبری وجود دارد، بیان کرد: خبرنگاران نشان دادند در راه تحقق گام دوم انقلاب میتوانند مؤثر عمل کنند و در عرصه جهاد تبیین که مورد تأکید مقام معظم رهبری است میتوانند پرچمدار باشند.
اخلاق در ایسنا حکم فرما است
فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس نیز در دیدار با مدیران و خبرنگاران ایسنا، اظهار کرد: مجموعه ایسنا دارای خلاقیت و ابتکار عمل است؛ امروزه که شاهد ابتذال رسانهای هستیم خوشبختانه در مجموعه ایسنا اخلاق، معنویت و سلامت بین اعضای این تیم حکم فرماست و این موضوع جای تقدیر دارد.
وی افزود: متأسفانه در شرایط فعلی فضای رسانهها شادابی لازم را ندارد و در این خصوص نگرانی وجود دارد؛ در هیاهوی جنگ ترکیبی به اسم جریان رسانهای تهمتهایی میزنند که در این باره شاهد بیاخلاقی هستیم و متأسفانه عدم اهتمام در حمایت از رسانه این موضوع را دامن زده است.
این نمایده مجلس عنوان کرد: مدیران اجرایی با ابتکار عمل باید از رسانهها حمایت کنند و برای اهالی رسانه امتیازهایی چون تسهیلات بانکی و تجهیزات فراهم کنند چراکه دنیای خبر و رسانه دنیای پرهزینهای است و اگر این حمایتها نباشد رسانه یا ضعیف میشود یا دچار وابستگی به جریان و نگاههای خاص خواهد شد که در این صورت نمیتواند استقلال خود را در انتشار اخبار و تحلیل حفظ کنند.
اثرگذاری رسانه در دفاع از انقلاب مشهود است
سردار رستمعلی رفیعی آتانی؛ فرمانده سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین در بازدید از ایسنا، اظهار کرد: رسانه را با تمام وجود قبول داریم و اثرگذاری آن را در صحنه دفاع از انقلاب شاهدیم.
وی خاطرنشان کرد: ما باید با بهرهگیری از متخصصان و اهل فن در حوزه رسانه و فضای مجازی، در صحنه جنگ رسانهای دشمن را ناامید کرده و از میدان بیرون کنیم تا با فکر و روان مردم بازی نکند.
فرمانده سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین تصریح کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری ایمان و امید مردم نباید آسیب ببیند لذا اخبار باید امیدبخش و مفید باشد.
ایسنا نخبگان را به مردم معرفی کند
سید علی قاسمزاده، رئیس دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) نیز در دیدار با هیئت تحریریه ایسنا در قزوین، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بر ابتکار عمل و خودکفایی نیروهای جوان خود تکیه کرده است و خبرگزاریهای آن رسالت خود را بازتاب اخبار امیدآفرین و انعکاس دستاوردهای مجموعه دانشگاهی کشور تعیین کردهاند.
وی بیان کرد: نیاز امروز جامعه بازتاب خبری است که امید را به جامعه تزریق کرده و توانمندیها و دستاوردها را به ملت نشان دهد. اینگونه است که میتوان با اقدامی حرفهای باورها و اعتماد مردم به نظام اسلامی را بیش از پیش افزایش داد.
رئیس دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) گفت: شایسته است این خبرگزاری بیش از پرداختن به مسئولان، نخبگان جامعه را شناسایی کرده و در معرفی استعدادها و توان فکری آنها تلاش کند.
وی افزود: همه باید عزم جدی در جذب و نگهداری نخبگان داشته باشیم چرا که این آیندهسازان هستند که با خدمت رسانی خود منابع پیشرفت این سرزمین محسوب میشوند.
ایستادگی بر ارزشها هزینه دارد
حامد قربانی، رئیس دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا نیز در جمع خبرنگاران ایسنا در قزوین، اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا نهاد مبارکی است که توسط نیروهای جوان، متعهد و تلاشگر اداره میشود که بررسی مسائل و معضلات جامعه در زمینههای مختلف اجتماعی بهویژه مسائل علمی و دانشگاهی را سرلوحه اقدامات خود قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: خبرنگاری شمشیر دو لبهای است که هم میتواند بر اساس منافع شخصی و منفعتطلبی حرکت کند و هم میتواند پیشبرد اهداف، هماهنگسازی، عارضهیابی و نگاه به رویکردهای کلی جامعه را دستور کار خود قرار دهد.
رئیس دانشگاه فنی مهندسی بوئین زهرا افزود: ایستادگی بر اهداف انقلاب و عبور از چالشها با تلاش مؤمنانه و متعهدانه کار بسیار دشواری است. در حالی که همه به دنبال تأمین منافع مالی خود هستند؛ ایستادگی بر ارزشها و پیگیری منافع و مصالح مردم پرهزینه و ارزشمند است.
وی با اشاره به ۱۶ مرداد سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، بیان کرد: جهاد دانشگاهی نهاد مبارکی است که قطعاً در گام دوم انقلاب وظیفه بسیار سنگینتری بر عهده دارد و انتظار میرود در طول حکمرانی دولت سیزدهم آنچه رویکرد مقام رهبری است را در زمینه کاربردیسازی پژوهش و توسعه پژوهشهای مفید و اثربخش گسترش دهد.
خبرنگاران طلایهداران جهاد تبیین هستند
دکتر عینالله کشاورز ترک، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قزوین با حضور در دفتر ایسنا، ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: خبرنگاران طلایهداران جهاد تبیین هستند و در راستای اطلاعرسانی حلقه واسط بین مردم و مسئولان محسوب میشوند، خبرگزاری ایسنا جزو خبرگزاریهای تراز است که توانسته نقش خود را در شرایط فعلی به خوبی ایفا کند.
وی در رابطه با مجموعه جهاد دانشگاهی استان قزوین عنوان کرد: جهاد دانشگاهی پویاترین نهاد استان قزوین است، این نهاد با اهتمام به مسئولیت اجتماعی و عدم استفاده از بودجه دولتی، از پویایی بینظیر و قابل ستایشی برخوردار است، همچنین فرهنگی که در جهاد دانشگاهی شکل گرفته، فرهنگ ارزشی و جهادی است که این مسئله نیز قابل تقدیر است.
این مسئول خاطرنشان کرد: سرعت عمل، کاهش فرآیند بروکراسی و گزینش نیروهای متخصص و متعهد از دیگر ویژگیهای منحصربهفرد جهاد دانشگاهی است.
تدارم رویکرد انقلابی در ایسنا
احمد خورگامی، مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قزوین با حضور در دفتر ایسنا تصریح کرد: مطالبهگری و انتقاد همراه با ارائه راهکار از و یژگیهای یک رسانه اثرگذار است و برای اینکه چالشهای استان مرتفع شود نیاز است رسانهها با ورود به عرصه مطالبهگری و نقد اولین گام را برای حل مسائل بردارند.
وی بیان کرد: خبرنگاران به عنوان چشم بیدار جامعه باید دستگاههای اجرایی را ملزم به پاسخگویی کنند تا مردم بدانند در آن دستگاه اجرایی چه اتفاقی رخ میدهد در این راستا لازم است ظرفیت نقدپذیری مدیران بالا برود و شرایط بهتری نیز برای رسانهها فراهم شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قزوین گفت: ایسنا همچنان رویکرد انقلابیاش را حفظ کرده و در شرایط کنونی به بررسی موضوعات و دغدغههای مردمی میپردازد و همین امر موجب شده این خبرگزاری بتواند با جلب مخاطبان حس اعتماد عمومی را به دست آورد.
تلاش خبرنگاران برای نشان دادن وضعیت انرژی در کشور
ابوالفضل موتابها، مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی نیز در دیدار با مدیران و خبرنگاران ایسنا در قزوین، اظهار کرد: اگر اطلاعرسانیهای خبرنگاران نباشد، مردم نمیتوانند درک کامل و صحیحی از وضعیت انرژی در کشور داشته باشند، ما قدردان تلاش اصحاب رسانه در جهت آگاهیبخشی برای مصرف بهینه انرژی هستیم.
وی گفت: تعداد افرادی که نسبت به سال گذشته مشمول پاداش صرفهجویی شدهاند ۲۱ درصد افزایش یافته، اما چون رشد مصرف برق ۷۷/۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، بحث ناترازی تولید و مصرف را تا حدودی قوت بخشیده است.
مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی بیان کرد: تولید، انتقال و توزیع سه حلقه به هم پیوستهای هستند تا برق باکیفیت و پایدار به مشترکین برسد.
موتابها خاطرنشان کرد: نیروگاه شهید رجایی در ۴ ماه ابتدای سال جاری ۸/۳ رشد تولید برق را نسبت به سال گذشته داشته و این به معنای بهرهوری و انجام به موقع تعهدات است.
انتشار اخبار در ایسنا با شفافیت و صداقت است
مسعود خواجهوند، مدیرعامل توزیع نیروی برق استان قزوین در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا در قزوین اظهار کرد: خبرنگاری وظیفه خطیری است، چرا که رسانه مانند چشم بیداری است که هم در راستای امیدبخشی و اطلاعرسانی گام برمیدارد، هم مطالبات مردم را پیگیری و منتشر میکند.
وی ادامه داد: ایسنا از جمله رسانههای تأثیرگذار است که رسالت خود را به درستی انجام داده و اخبار را با شفافیت و صداقت منتشر میکند.
خواجهوند درخصوص فعالیتهای شرکت توزیع نیروی برق، عنوان کرد: سال گذشته پروژه خوبی با همکاری دفتر برقرسانی روستایی توانیر کلید خورد، تفاهمنامهای که به ما کمک کرد تا بتوانیم بهسازی شبکههای برق را در نقاط کمبرخوردار روستایی رقم بزنیم، طی این تفاهمنامه شرایط بهسازی ۱۷۱ روستا بهطور کامل رقم خورد.
تقدیر از اقدامات جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ایسنا
علی طاهرخانی، رئیس سازمان آموزش فنی حرفهای استان قزوین نیز در جمع خبرنگاران ایسنا، اظهار کرد: خبرنگاری و نشر اقدامات ارگانها و خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی یار و بازوی کمکی بدنه مدیریتی دولتی و خصوصی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: اگر خبرنگارها نباشند اقدامات و دستاوردها در چهار دیواری سازمانها محبوس شده و مردم از اتفاقات مبارک و خدماتی که صورت میگیرد مطلع نخواهند شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای استان قزوین گفت: اقدامات جهاد دانشگاهی و خبرگزاری زیرمجموعه آن قابل تقدیر است. جهاد دانشگاهی و سازمان آموزش فنی حرفهای از لحاظ خدمات آموزشی هم خانوادهاند و زیبنده است با همافزایی و تجمیع امکانات بتوانند خدمات شایستهتری را در جهت افزایش مهارت و توانمندی به جامعه ارائه دهند.
رسانه باید صدای رسای مردم باشد
جواد چیتگر، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در قزوین نیز من بازدید از ایسنا، اظهار کرد: زمانی رسانه میتواند مرجعیت داشته باشد که فقط اختصاص به حاکمیت و مسئولین نداشته باشد بلکه صدای مردم با تمام گرایشها باشد.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه بیان کرد: امروزه بسیاری از نخبگان صدایشان به جایی نمیرسد بنابراین یک رسانه وظیفه دارد که صدای جامعه نخبگانی باشد؛ رسانه میتواند صدای مشکلات بسیاری از حوزهها همچون آب، برق، محیط زیست و پسماند باشد و اتفاقات مؤثری در جامعه رقم بزند.
انتهای پیام