به گزارش رکنا، برای تهیه این آش رشته به پیاز رنده شده ریز نیاز است. من این سری به جای قلم از غضروف پای گوسفند استفاده کردم (هم خوشمزه است و هم کلی لعاب می دهد)، زردچوبه، نخود و لوبیا که از شب قبل خیس کردم هم از مواد اصلی آش رشته است. به سبزی آش و عدس و آب جوش هم نیاز دارید تا این آش خوشمزه و اصیل ایرانی را بپزید. بعد از پخت، پیاز داغ و سیر داغ و رشته آشی را اضافه می کنیم و در آخر هم نعناع داغ؛ به همین سادگی. ایندفعه کشک را داخلش نریختم.
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.