به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ مهدی محسنی دهیار روستای سنگاچین بندر انزلی در گفتگویی با خبرنگار ما ضمن معرفی خود اظهار داشت : دارای مدرک کارشناسی حسابداری می باشم و از مرداد ماه سال ۹۵ و در چند دوره به عنوان دهیار سنگاچین انتخاب شدم و پیش از اینکه دهیار باشم عضو شورای اسلامی روستا بودم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سنگاچین از سوی دهیاری گفت : در خصوص بازنگری طرح هادی در این روستا پیگیری های زیادی صورت گرفت و خوشبختانه بازنگری طرح هادی انجام شد و مشکلاتی که داشتیم برطرف گردید . این اقدام یک اقدام بزرگ و هزینه بردار بود اما به لطف و عنایت مسوولین بنیاد مسکن خوشبختانه عملی و اجرایی گردید.
محسنی با بیان اینکه طرح های پیشین دارای ایراداتی بودند ، افزود : برخی از شاهراه ها و کوچه ها مزاحمت هایی برای مردم ایجاد می کردند که در طرح جدید حذف شد و ایرادات مرتفع گردید . بافت مسکونی روستا افزایش یافت و البته محدوده هایی از طرح هادی بسته به شرایط ویژه ، بستر تالاب خارج شد ، در سمت مرداب و همچنین نوار ساحلی و دریا محدوده هایی از طرح خارج شد و زیر مجموعه بخشداری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه ،دهیاری فقط در محدوده طرح هادی ارائه خدمت می کند ، اضافه کرد : از جمله خدماتی که در روستای سنگاچین توسط دهیاری صورت گرفت می توان به چند دوره واکسیناسیون هاری برای سگها، واکسیناسیون طیور ، ویزیت رایگان با همکاری هلال احمر و شبکه بهداشت ، توزیع بسته های معیشتی ، برگزاری جشنواره های محلی در روستا ، برگزاری جشن ها در اعیاد مذهبی با همراهی مسجد محل ، برپایی یادواره شهداء و برگزاری دو جشن بزرگ نیمه شعبان و میلاد امام رضا (ع) که با دعوت از خدام رضوی صورت گرفت .
وی ادامه داد : با همراهی اهالی روستا و کمک مادی و معنوی این عزیزان توانستیم مدرسه را بازسازی، رنگ آمیزی و مشکلات آن را مرتفع نماییم. همچنین در همایش ایمنی موتورسواران با اهدای کلاه کاسکت سعی کردیم که به مساله ایمنی و سلامت روستاییان پرداخته شود .
دهیار روستای سنگاچین در خصوص انجام کارهای عمرانی در روستا گفت : زیرسازی های خوبی در روستا انجام شد در کوچه های ساحلی ۱ ، ساحلی ۳ و ۵ این زیر سازی ها صورت گرفت و آسفالت کوچه ها توسط بنیاد مسکن انجام شد که این زیر سازی ها از ۱۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان هزینه داشت و بحث آسفالت بالا محله و پایین محله سنگاچین نیز در دستور کار قرار گرفت .
محسنی در خصوص نبود سطل های زباله در روستا گفت : بر طبق بخشنامه نباید سطل زباله ای تعبیه شود چون جمع آوری زباله باید در منازل انجام و زمانی که خودروی حمل زباله به داخل روستا می آید ، روستاییان موظف شوند که زباله های خودرو به بیرون از منازل انتقال دهند . خودروی حمل زباله روزهای شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه هر هفته راس ساعت ۷ صبح برای جمع آوری زباله ها در سنگاچین ورود می کند .
وی افزود : ماهانه ۱۹ میلیون تومان هزینه حمل زباله است و درخواست ما از اهالی محترم این است که زباله را مدیریت نمایند . زمانی که سطل زباله در روستا داشتیم هر هفته مجبور به پرداخت هزینه زیاد برای نظافت آن مکان پرداخت می کردیم چون آلودگی هایی ایجاد می کرد و زباله گردها نیز کیسه های زباله را پاره می کردند و اطراف سطل پراکندگی زباله را داشتیم .
محسنی با بیان اینکه باید موضوع پسماند و مدیریت آن توسط رسانه ها به مردم آموزش داده شود ، گفت : بحث پسماند تولیدی و تفکیک از مبدا باید از طریق رسانه ها و علی الخصوص صدا و سیما به مردم آموزش داده شود تا ضعف های فرهنگی این بخش جبران گردد.
دهیار سنگاچین همچنین در خصوص ساخت و سازها در روستا گفت : در زمینه ساخت و ساز در زمین های باغی که در مجاورت زمین های مسکونی قرار دارد ، بخشنامه های خوبی صادر شده است . اگر فردی بومی روستا باشد و درخواست ساخت و ساز داشته باشد ، بنیاد مسکن به ازای زمینی که وی دارد یک واحد مسکونی به او اجازه ساخت می دهد و پروانه ساخت می گیرد البته شروط و آیتم هایی نیز گذاشته شده به عنوان مثال فرد حق فروش واحد را تا یکسال نخواهد داشت . در سنگاچین برای صدور پروانه مشکل خاصی نداریم چون اکثر اراضی مسکونی است.
دهیار سنگاچین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نصب دوربین امنیتی در روستا گفت : از طریق نصب دوربین امنیتی کل روستا قابل رصد است و بدین طریق می توانیم موضوع سرقت ها را تحت کنترل قرار دهیم.
وی افزود : سنگفرش خیابان های بنیاد ۱ و ۳ با هزینه ۴۷۰ میلیون تومان صورت گرفت. همچنین نصب صندلی ها و درختکاری نیز انجام می گردد. شاخه زنی و علف زنی حاشیه خیابان اصلی ،پاکسازی نیز انجام می شود . آسفالت ورودی مزار شهدا و روکش این قسمت در حد توان دهیاری صورت پذیرفت .
محسنی ادامه داد : نصب تابلوی ورودی روستا با اعتبار ۱۲۰ میلیون تومان ، رنگ آمیزی ایستگاههای اتوبوس ، نصب سه پروژکتور در مکان هایی که اداره برق ورود نمی کرد و سالیان سال مردم گرفتار تاریکی و نا امنی بودند ، انجام شد . آماده سازی زمین ورزشی و در اختیار گذاشتن آن به صورت رایگان به ورزشکاران روستا ، شیفت بندی تنها سالن ورزشی روستا برای ورزش آقایان و بانوان ، برگزاری کلاسهای تابستانه قرآن ،نقاشی ،صنایع دستی و فوتبال با همکاری بسیج و کتابخانه سنگاچین از جمله اقدامات عمرانی و فرهنگی در این روستا می باشد .
محسنی همچنین از نصب کابلهای خود نگهدار برق در سنگاچین خبر داد و افزود : به دلیل فرسوده گی سیم های مسی و ضعف برق و همچنین سرقت هایی که صورت می گرفت ، کل روستا به کابل های خودنگهدار مجهز شد و به حمد الله مشکلات این بخش مرتفع گردید .
دهیار روستای سنگاچین در پایان گفت : از مسوولین محترم تقاضا داریم در خصوص جاده نا امن سنگاچین که تصادف زیادی نیز در این مسیر رخ می دهند ، تدبیری بیاندیشند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.
انتهای پیام/