افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان با تغذیه گیاهی

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 23 مرداد 1402 - 09:14
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان از افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان خبر داد و گفت: در راستای تغذیه گیاهی مناسب و بهینه، در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۸ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان همدان در مزارع و باغات مصرف شد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، بهروز الیاسی با تأکید بر نقش بی‌نظیر تغذیه گیاهی در سال ۱۴۰۱ و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان به ویژه محصولات اساسی همچون گندم و جو، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ با تأمین ۱۲۰ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در استان گام مؤثری برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد.

وی با اشاره به گزارش سازمان جهادکشاورزی استان مبنی بر افزایش تولید محصول گندم و جو در سال زراعی‌ ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن، تصریح کرد: با وجود کاهش میزان بارندگی و نزولات جوی در استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب، شاهد افزایش ۱۳ درصدی تولید محصول استراتژیک گندم و همچنین رشد ۱۸ درصدی محصول جو نسبت به سال زراعی ۱۴۰۰ در استان همدان بودیم.

الیاسی یکی از مهمترین روش‌های رسیدن به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی مناسب برشمرد و تأکید کرد: تغذیه گیاهی مناسب موجب افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی می‌شود که تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی این است که کودهای کشاورزی مورد نیاز کشت‌های استان به موقع تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.