سیدمحمد پاکمهر در گفتگو با مهر با اشاره به رأی مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کلیات بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: از ابتدا بر این عقیده استوار بودم که قوه مقننه تنها معبر علاجبخشی و رفع ایرادات وارده به لایحه بودجه است.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: تأیید لایحه بودجه در صحن علنی مجلس با عطف به این نکته که تغییرات آن چندان هم محسوس نبود، جای بسی تأمل دارد.
وی با اشاره به جلسات مستمر و کارشناسی شده در کمیسیون تلفیق و ارائه راهکار جهت پوشش نقاط ضعف و ایرادت وارده بر بودجه بیان کرد: این قبیل رفتارها علاوه بر اتلاف زمان و عدم رفع مشکلات مهم و عمده منجر به تصویب بودجهای میشود که قوه مقننه نظام در آن به ریشهیابی و ارائه راهکار نپرداخته است.
پاکمهر ادامه داد: همگان بر این مهم معترف بودند که بودجه مریض است و باید درمان شود اما برخی با اتخاذ رفتارهای هیجانی و به دور از تحلیلهای واقعبینانه و منطبق با واقعیتهای امروز جامعه بحرانزده از سو مدیریت و تدبیر مناسب، گذرگاه قانونی رفع ایراد را تغییر دادند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اگر متهم به مصلحتسنجی نابهجا نمیشوم باید این را مدنظر داشته باشیم که لایحه بودجه ۱۴۰۰ در سال حساس پیش رو باید زودتر تأیید میشد.
وی در انتها گفت: اگر از سال حساس پیش رو صحبت میکنیم مصداقش یعنی همین خروج احتمالی کشور از انپیتی که آخرین فرصت کشور تا میانه اسفند ماه است و بهتر بود مهمترین سند مالی کشور را تأیید میکردیم و با فراغ بال به تقابل با دشمنان و برخی خاماندیشان میرفتیم.