بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به برنامه حذف دفترچه بیمه درمانی و ایجاد نسخههای الکترونیکی اظهار داشت: این طرح تصمیمی دقیق و کارشناسی شده است گاه ممکن است عیوبی هم داشته باشد که کمک مدیران اجرایی و مسئولان مربوطه را میطلبد.
وی افزود: در حال حاضر بحث ما این نیست که این طرح خوب است یا خیر، بلکه هدف این است که با همکاری و همراهی این طرح به خوبی اجرا شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: هیچ منعی برای استفاده از تجربه بشری وجود ندارد و مدیران اجرایی باید از کاغذی بودن فاصله بگیرند چرا که اقدامات غیرحضوری و الکترونیک هم مزایایی به دنبال دارد.
اکرمی ادامه داد: باید عیوب این طرح را شناسایی کرد و با رفع آن و با استفاده از ظرفیت موجود و تأمین اجتماعی با دغدغه کمتری این طرح اجرا شود چراکه این طرح متعلق به مردم است و باید به نفع مردم و جامعه ساماندهی شود و ما در استان مرکزی شاهد اجرای طرحهای خوب متعددی بودهایم.
وی تصریح کرد: شکلگیری فرآیند درمان به صورت الکترونیک بسیار خوب است اما کاری سخت و طاقتفرسا در پیش داریم و استفاده از نسخه کاغذی و الکترونیک به صورت همزمان تصمیم خوبی نیست زیرا بسیاری از زیر این کار شانه خالی میکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: برای ایجاد نسخه الکترونیک باید قاعده کار درست انجام شود تا در مواقع اضطراری همچون قطع برق، قطع سیستم و موارد مختلف دیگر مردم دچار مشکل نشوند.
وی بیان کرد: در راستای طرح حذف فیزیکی دفترچههای بیمه درمانی و ایجاد نسخههای الکترونیک برای پزشکان و مردم باید اطلاعرسانی مناسبی انجام شود و اطلاعرسانی لازم به جامعه هدف امری ضروری است.
اکرمی تصریح کرد: با وسعت دید، تجربه خوبی در سیستم درمانی کشور و استان رقم میخورد و مشاهده کل سوابق پزشکی بیمار یکی از مزایای این طرح جدید به شمار میرود.
انتهای پیام/712/ی