کمبود معلم در گلپایگان

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 29 مرداد 1402 - 13:50
رئیس آموزش و پرورش شهرستان گلپایگان گفت: بعد از اعلام نتیجه رتبه‌بندی معلمان تعدادی از همکاران دیگر انگیزه‌ای برای ماندن نداشتند و ۱۶۴ نفر از نیروهای آموزش و پرورش اعلام بازنشستگی کردند و اکنون دچار چالش کمبود نیرو شده‌ایم.

محمدباقر عبیری، امروز(یکشنبه،۲۹ مرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: اجرا و تکمیل پروژه‌های مدرسه اشرفی اصفهانی و شهرک الوند با سرعت در حال انجام است و مناقصه ساخت مدرسه در مسکن مهر نیز در هفته جاری برگزار خواهد شد. تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل راه و شهرسازی منعقد کردیم که بر اساس آن دو مدرسه در مسکن مهر به‌صورت کامل توسط اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان ساخته شود که اگر این تفاهم‌نامه اجرا شود، سال آینده به تعداد مدارس شهرستان دو مدرسه اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: تعمیرات سرویس‌های بهداشتی برخی مدارس، بهسازی مدرسه شهید مشایخی، اضافه کردن کلاس‌های درس به مدرسه شهید خرمی و مدرسه روستای زرنجان با کمک خیران، برگزاری دوره‌های توانمندسازی مربیان و معلمان و... برخی از اقداماتی انجام شده طی ماه‌های اخیر است و خانه ریاضیات گلپایگان در استان به‌عنوان خانه ریاضی نمونه شناخته شد.

به گزارش ایسنا، رئیس آموزش و پرورش شهرستان گلپایگان، گفت: برخی از دانش‌آموزان به دلیل کمبود ظرفیت و فضای فیزیکی نتوانستند در رشته فنی مورد نظر خود ثبت‌نام کنند. بعد از اعلام نتیجه رتبه‌بندی معلمان تعدادی از همکاران دیگر انگیزه‌ای برای ماندن نداشتند و ۱۶۴ نفر از نیروهای آموزش‌وپرورش اعلام بازنشستگی کردند و اکنون دچار چالش شده‌ایم.

عبیری افزود: کارگاه هنرستان ابوذر گلشهر سالهاست که نیمه‌کاره باقی‌مانده و برای تکمیل آن نیازمند اعتبار ریالی هستیم. همچنین توسعه ۴ کلاس درس در کنار مدرسه شهید فیروزی با وجود اینکه در مراحل پایانی است، اما همچنان نیازمند اعتبار است. کلنگ ساخت مدرسه طاهری شهرک الوند در سال ۹۲ زده شد و ۶۰ درصد آن توسط خیر ساخته شد، اما این خیر به دلیل بیماری دیگر نتوانست پروژه را ادامه دهد که در نتیجه با پیگیری‌های نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس و فرماندار گلپایگان ۸ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان برای این پروژه از محل اعتبارات ملی در نظر گرفته شد که تاکنون ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است که اکنون عملیات اجرایی در این مدرسه  با دو پیمانکار دولتی و خیران در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یکی از نقاط ضعف و چالش‌هایی که سال گذشته در مدارس کشور وجود داشت، ناهنجاری‌های رفتاری بود که توسط دانش آموزان انجام می‌شد و جامعه نگاه مطالبه گری نسبت به آموزش پرورش داشتند، بخشی از این رفتارها به دلیل عدم وجود معاونان آموزشی، پرورشی و مشاوران در سطح مدارس است، البته اگر اکنون دانش آموزان رفتاری از خود نشان می‌دهند نتیجه شیوه تربیتی در ۸ سال گذشته با سند منحوس ۲۰۳۰ بوده است. 

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.