بوستان و مجموعه ورزشی نارون در منطقه ۱۸ تهران افتتاح شد

ایرنا سه شنبه 28 بهمن 1399 - 19:11
تهران- ایرنا- بوستان و مجموعه ورزشی نارون در منطقه ۱۸ با حضور برخی از مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران افتتاح شد و در پی آن نیز کلنگ احداث پلازای دریافت در محله یافت آباد به زمین خورد.
بوستان و مجموعه ورزشی نارون در منطقه ۱۸ تهران افتتاح شد

به گزارش ایرنا از شهرداری منطقه ۱۸، آئین افتتاح بوستان و مجموعه ورزشی چند منظوره نارون با حضور محمد سالاری و زهرا نژاد بهرام، اعضای شورای اسلامی شهر تهران؛ عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران؛ کاوه حاجی علی اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران؛ سید محمد فیاض، شهردار منطقه ۱۸ و جمعی دیگران از مدیران و مسئولان برگزار شد.

احداث بوستان ورزشی نارون با مساحت دو هزار و ۸۸ متر مربع با کاربری ورزشی و فضای سبز از تیرماه ۹۹ آغاز شد و پس از ۸ ماه به بهره برداری رسید.

همچنین کلنگ احداث میدانگاه دریافت با مساحت ۱۰ هزار و ۲۸۱ متر مربع با کاربری فرهنگی، ورزشی، تفریحی و تجاری به زمین نشست و پیش بینی می شود تا مرداد ماه ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.

تزیین پل های ورودی جنوب شهر به فرش های گل بنفشه

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ اعلام کرد:‌فرش های گل بنفشه در آستانه بهار ۱۴۰۰ روی پل های ورودی جنوب پایتخت پهن شد.

مجید صبوری معاون با اشاره به آماده سازی معابر و بوستان های این منطقه برای ورود به سال جدید و استقبال از بهار گفت: در همین راستا ضمن رسیدگی به فضای سبز بوستان ها و معابر عمومی، کاشت نشاء گل در بزرگراه های این محدوده با هدف ایجاد چشم اندازی زیبا و مفرح برای شهروندان و خودروهای عبوری و نیز تعدیل هوای شهر تهران در اولویت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در همین راستا دو فرش گل بنفشه که هر کدام به مساحت ۴۰۰ متر مربع است در بزرگراه آیت اله سعیدی محدوده منطقه ۱۹ کاشته شده، ضمن اینکه با اجرای این فعالیت در حاشیه بزرگراه آزادگان مسیر غرب به شرق، این محور نیز رنگ و بوی بهاری به خود گرفته است.

صبوری به ایجاد فرش گل در محور شقایق حاشیه بوستان بزرگ ایرانیان طی روزهای آتی اشاره کرد و افزود: این فعالیت تا بهار سال آینده در راستای آراستن شهر و ایجاد مناظر زیبا استمرار خواهد داشت.

به گفته این مسئول در طرح استقبال از بهار بیش از ۲۰۰ اصله درخت روتبال نیز در مسیری به طول یک کیلومتر از ورودی شهید کاظمی تا پل شقایق کاشته شده است. علاوه براین در فعالیت های آتی ۲ هزار اصله درخت در محور شهید هاشمی و ۴ هزار اصله نیز در معابر محدوده منطقه کاشته می شود.

توسعه محلات در منطقه ۵

شهردار منطقه ۵ تهران اعلام کرد: یکی از سیاست های اصلی شهرداری تهران اجرای پروژه های کوچک مقیاس بر اساس سند توسعه محلات و مطالبات مردم است که زیر ساخت اجتماعی اجرای پروژه‌ها از طریق شورایاران، شهروندان و سازمان‌های اداری موجود در محله‌ها فراهم می شود.

محمود کلهری افزود: پروژه‌های کوچک مقیاس، طرح‌های کوچکی است که به کم و کاستی‌های هر محله مربوط می‌شود که شاید به جهت کوچک بودن از چشم مسئولان دور مانده ولی به جهت مطالبه شهروندان، این مشکلات باید در اسرع وقت رفع شود. این پروژه‌ها در مقایسه با پروژه‌های کلان علاوه بر هزینه کمتر، رضایت شهروندان را در پی دارد. بر این اساس می‌توانیم به‌ جای پروژه‌هایی با مقیاس بسیار بزرگ، صدها پروژه کوچک محلی را اجرا کنیم. پروژه‌هایی به خواست مردم و برای مردم و به گونه‌ای که امکان اظهار نظر و مشارکت در اجرای پروژه برای عموم شهروندان فراهم باشد.

به گفته وی، با اتخاذ این رویکرد بخشی از مشکلات شهری از پایین ترین سطوح شهری اصلاح شده و رضایتمندی مردم نیز بیشتر جلب می‌شود. با اجرای پروژه های توسعه محلی، ضمن افزایش مشارکت مردم محله، برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان نیز تلاش می شود.

کلهری تاکید کرد: نگاه بر این است که با تمرکز بر روی پروژه‌های کوچک مقیاس در محله‌ها، بتوانیم ضمن تأمین رضایت شهروندان از مشارکت حداکثری آنها و همچنین شورایاران برای توسعه محلی بهره ‌گرفته و شعار مدیریت شهری مبنی بر «تهران، شهری برای همه» را محقق کنیم. در منطقه ۵ نیز در کنار برنامه هایی که برای افزایش نشاط و امید دراین منطقه در نظر گرفته شده اجرای پروژه های توسعه محلی نیز در اولویت قرار دارد تا در این زمینه نیز با مشارکت و همراهی شهروندان، افزایش رضایتمندی آنها را شاهد باشیم.

به گفته وی، ایجاد، تکمیل و یا تجهیز بوستان ها، تجهیز پاتوق های محله، راه اندازی و تجهیز زمین ورزشی، فعالیت‌های عمرانی محله‌ها شامل آسفالت‌ریزی و بهسازی معابر، جدول‌گذاری و پیاده‌روسازی، احداث یا تبدیل کانیو، فعالیتهای ترافیکی نظیر اصلاح هندسی و نصب تجهیزات ترافیکی، اقدامات خدمات شهری نظیر نصب مخزن، رنگ پوششی، تامین روشنایی و نورپردازی و بسیاری موارد دیگر از جمله این پروژه های محله محور است که در سطح محلات تعریف شده و در منطقه ۵ نیز برای اجرای آنها برنامه ریزی شده است.

شهردار منطقه ۵ خاطرنشان کرد: توجه به خواسته های مردم و ایجاد رضایت و ارتقای کیفیت زندگی برای عموم شهروندان همواره مدنظر و در اولویت های شهرداری منطقه بوده که در این میان اجرای پروژه های خرد مقیاس در سطح محلات که نیاز مردم و ضروریات زندگی آنهاست می تواند ما را در مسیر رضایتمندی شهروندان با سرعت بیشتری پیش ببرد.

«شهر موزه صنعت» مشارکتی در منطقه ۲۱ ساخته می شود

شهردار منطقه ۲۱ اعلام کرد:‌ برای استفاده از فرصت وجود صنایع قدیمی به عنوان یک عنصر هویتمند در منطقه ۲۱ پروژه ای به نام «شهر موزه صنعت» در بودجه ۱۴۰۰ تعریف شده که در آن از ظرفیت های این حوزه استفاده می شود، ظرفیت هایی که اگر در کنار هم قرار بگیرند، می تواند تبدیل به یک موزه شود.

رضا رجب زاده با بیان اینکه تاثیر جغرافیا و موقعیت قرار گیری یک نقطه، موضوعی است که مطالعه زیادی درباره آن انجام شده است و بسیاری از موضوعات اجتماعی و اقتصادی متاثر از موقعیت قرارگیری آن نقطه است، گفت: منطقه ۲۱ ورودی جنوب غربی تهران است و باید بررسی کنیم که این مساله چه اثری در برنامه آینده منطقه دارد. جمعیت زیادی روزانه از شهریار، رباط کریم، ملارد، شهر قدس، کرج و حتی قزوین  برای خرید و کار از منطقه ۲۱ عبور می کنند که اگر برنامه ای برای آن نداشته باشیم این ورود می تواند تبدیل به تهدیدی شود که آلودگی هوا، ترافیک و تخریب منابع را در پی دارد ولی با تنظیم یک برنامه مشخص می توان بررسی کرد که آیا می توان منطقه ۲۱ را به منطقه ای با مزیت نسبی گردشگری و مناسب برای مراکز خرید کلی تبدیل کرد یا خیر؟ درواقع، توجه به دسترسی استانها و شهرهای مختلف به این منطقه، جهت توسعه را مشخص می کند.

وی با تاکید بر اینکه منطقه ۲۱ منطقه ای استراتژیک و مهم است که می تواند نقش مهمی را در جغرافیای شهر تهران ایفا کند، افزود: این منطقه پتانسیل گردشگری را با توجه به حجم جمعیت عبوری دارد. از آنجا که شهرهای مجاور منطقه ۲۱ به جز پارکها و تفرجگاههای محلی ظرفیت گردشگری خارق العاده ای ندارند با تعریف و ایجاد پروژه های فرامنطقه ای می توان این منطقه را به مقصد سفر تبدیل کرد و باید به این مساله به صورت جدی پرداخته شود.

رجب زاده وجود صنایع فعال و غیر فعال در منطقه را اثربخش و به عنوان یک فرصت برشمرد و ادامه داد: بخشی از انقلاب صنعتی از این منطقه شروع شده و کارخانه هایی در این منطقه وجود دارد که متعلق به دهه ۲۰ است و نشان می دهد که صنعت قدیمی می تواند به عنوان عنصری هویتمند قلمداد شود. بر اساس این رویکرد، پروژه ای به نام « شهر موزه صنعت» در بودجه ۱۴۰۰ تعریف شده که در آن از ظرفیت های این حوزه استفاده می شود، ظرفیت هایی مانند اولین ماشین تولید بیسکویت، کیک و شکلات که بخشی از آن همچنان کار می کند یا اولین ماشین تولید الکترود جوشکاری که اگر این ظرفیتها در کنار هم قرار بگیرند، می تواند تبدیل به یک موزه شود.

وی با بیان اینکه بوستانی برای این کار درنظر گرفته شده که به صنایع اختصاص داده می شود و این پروژه با مشارکت صنایع و مسئولیت اجتماعی آنها دنبال می شود، اضافه کرد: مسئولیت اجتماعی صنایع باید در توسعه منطقه مورد توجه قرار بگیرد که البته آنها آمادگی خود را برای همکاری اعلام کردند و ما باید برنامه های خود را ارائه دهیم. علاوه بر این شهرک سینمایی غزالی که سریال هزاردستان در آن ساخته شده از ظرفیتهای منطقه ۲۱ است که  باید از آن استفاده کرد.

 شهردار منطقه ۲۱ بر توجه بیشتر به المان های هویت ساز منطقه تاکید کرد و یادآور شد: بسیاری از کشورها به خصوص انگلستان، بعد از انقلاب صنعتی با مشکلاتی مانند آلودگی هوا مواجه و به همین دلیل کارخانه ها و صنایع را از محدوده کلانشهرها خارج کردند، این کشورها باقیمانده صنایع را تخریب نکردند بلکه از آن به عنوان ظرفیتی میراثی استفاده کردند و امروز بسیاری از این صنایع تبدیل به موزه ای شده است که می توان روند ایجاد صنایع و اثرشان در چرخ توسعه کشورها را مشاهده کرد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.