در دیدار جوانان با نماینده ولی فقیه در استان همدان چه گذشت؟

خبرگزاری تسنیم چهارشنبه 29 بهمن 1399 - 10:24
گروه استان‌ها ـ جمعی از جوانان استان همدان با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرده و در گفت‌وگویی صمیمانه برخی مسائل مهم استان و مرتبط با جوانان را مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  همدان، صبح امروز مجمع جوانان همدان در دفتر امام‌جمعه همدان با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و جوانان فعال فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی همدان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا جوانان و نمایندگانی از جمع پشت تریبون قرارگرفته و به بیان درخواست‌ها و مشکلات موجود در حوزه جوانان، اشتغال، مسکن، انتخابات، ازدواج و غیره پرداختند و از پدر معنوی خود یعنی آیت‌الله شعبانی نماینده محترم رهبر معظم انقلاب در استان درخواست راهنمایی و یاری داشتند.

پس از بیان نکات توسط چند نفر از جوانان حاضر در جلسه، نوبت به بیان نکات و پاسخ به سؤالات توسط آیت‌الله شعبانی رسید و ایشان چون از ابتدای جلسه همانند پدری دلسوز به مباحث مطرح‌شده گوش کرده و توجه می‌کردند، پاسخ سؤالات جوانان حاضر در جمع را باحوصله و از دیدگاه فردی دغدغه مند پاسخ می‌دادند.

جمع، جمعی دل‌نشین و صمیمی بود که گاه بابیان نکته‌ای سالن پر از صدای خنده جوانان و حاضران در جلسه می‌شد.

 اگر به تربیت قرآنی افراد توجه کنیم در عرصه کلان با مشکل مواجه نمی‌شویم 

رضا رجبی یکی از جوانان دغدغه مند حاضر در جلسه با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی کم‌توجهی به مساجد و امور مساجد است، اظهار داشت: خیلی از مساجد درگیر اختلافات جزئی هستند که به‌راحتی قابل‌حل است اما می‌بینیم که قشر جوان با قشر پیشکسوت در مساجد نمی‌تواند ارتباط برقرار کند.

وی در خصوص مسئله جوان‌گرایی در عرصه مدیریتی استان و شهرستان افزود: در بسیاری از عرصه‌ها به مسئله کادر سازی توجه نمی‌شود درحالی‌که جوانان مدیر و انقلابی بسیاری داریم که توانایی خدمت‌رسانی در سطح استان و کشور را دارند.

رجبی بابیان اینکه اگر به تربیت قرآنی افراد توجه کنیم در عرصه کلان با مشکل مواجه نمی‌شویم، گفت: توجه به تربیت قرآنی مسئله بسیار مهمی است و اگر جمع جوانان در ماه یک‌بار با نماینده ولی‌فقیه دیدار داشته باشند ازنظر تربیتی به نتایج خوبی می‌رسند.

سعید نجاتیان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه خلأ موجود در استان بومی‌سازی مدیریتی است، اظهار داشت: شخص اول اجرایی استان اکثراً غیربومی بوده و به‌تبع آن مدیران کل و مدیران ستادی استانداری نیز غیربومی می‌شوند.

وی بابیان اینکه درحالی‌که در کشور وزرا و مدیران ارشد همدانی داشته و داریم اما در چند سال اخیر استاندار بومی نداشتیم، افزود: مسئله بدنه بومی‌سازی در بخش‌های اشتغال، فرهنگ و اقتصاد و غیره مؤثر است.

 جوانان را برای پذیرش مسئولیت تربیت کنیم 

نجاتیان با تأکید بر اینکه جوانان را برای پذیرش مسئولیت تربیت کنیم، گفت: نماینده ولی‌فقیه در استان و نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها مدیران جوان از استان همدان هستند که توسط مقام معظم رهبری منصوب‌شده‌اند اما چه طور است که در استان همدان مدیر جوان نداریم.

روح‌الله نباتی یکی دیگر از جوانان انقلابی و بسیجی حاضر در جلسه نیز با اشاره به اینکه ایام جوانی را باید قدر بدانیم، اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که نماینده ولی‌فقیه در استان نیز از جنس جوانان هستند و درایت لازم در مسائل مختلف رادارند.

وی بابیان اینکه جوانان توانایی کارهای بزرگ رادارند اما این توانایی‌ها باید شناسایی شود، افزود: بدنه اجرایی استان همدان عموماً غیربومی بوده و جوان نیست که این مسئله ممکن است به دلیل عدم شناسایی جوانان توانمند استان باشد.

 بیکاری و خانه‌نشینی از مشکلات‌ جوانان تحصیل‌کرده، هنرمند و باتجربه است 

نباتی با تأکید بر بیکاری و خانه‌نشینی از مشکلات‌ جوانان تحصیل‌کرده، هنرمند و باتجربه است، گفت: یکی از عمده‌ترین مشکلات مربوط به حوزه جوانان که عموماً مغفول می‌ماند مباحث اختلالات سلامت روان و اختلالات روانی است که این مسئله نیازمند توجه نماینده ولی‌فقیه در استان است‌.

وی با اشاره به مشکل غیرفعال شدن برخی پایگاه‌های بسیج بیان کرد: فعالیت پایگاه‌های بسیج بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کند و این مسئله نیز باید موردتوجه قرار گیرد.

نباتی در خصوص اعتماد به جوانان و اعتماد جوانان نسبت به مسئولان بابیان اینکه دیدگاه‌های جوانان نسبت به ارزش‌ها تغییر کرده است، عنوان کرد: با راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی می‌توانیم صحبت‌های جوانان را بشنویم.

سجاد علیزاد از دیگر جوانان حاضر در جلسه نیز با اشاره به اینکه فرصت و پتانسیل‌های بسیاری در استان وجود دارد اما در حوزه اشتغال واقعیات به کمک آمار سازی‌ها اعلام نمی‌شود، اظهار داشت: این آمار سازی‌ها سبب می‌شود که بودجه استان کاهش یابد خواهش می‌کنیم که در حوزه اشتغال واقعیت‌ها اعلام شود.

وی در رابطه با مسکن و گرانی زمین در استان بابیان اینکه در استان همدان خانه‌دار شدن برای جوانان تبدیل به آرزو شده است، افزود: از ظرفیت جوانان در حوزه‌های تصمیم‌گیری و مدیریت اجرایی استان استفاده شود.

محمد سوزنچی نیز در این جلسه اظهار داشت: به نظر می‌رسد قفل شدن همدان در بین بعضی از افراد و ایجاد دسته‌بندی‌های به‌ظاهر حزبی ولی در واقعیت قدرت‌طلبانه اجازه فعالیت را جوانان این شهر گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برای آنکه جوانان فعالیت سیاسی یا اقتصادی داشته باشند می‌بایست به یکی از این دسته‌ها بپیوندند، افزود: این مقوله باروحیه جوان منافات دارد و این مسئله سبب می‌شود که نیروی کار به شهرهای دیگر به‌خصوص تهران مهاجرت کند.

 یکی از مشکلات اساسی ما عدم انتقاد از خود و خود متشکری خیلی زیاد است 

سوزنچی بابیان اینکه پایداری یک جمعیت با جوانان است، گفت: اینکه برخی با گروه و دسته‌بندی خود شاکله نیروی جوان را گروگان گرفته‌اند درنهایت خودشان آسیب می‌بینند.

میلاد فاضلیان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه از آیت‌الله شعبانی می‌خواهیم که برای جوانان نیز کلاس اخلاق بگذارند، اظهار داشت: مقام معظم رهبری به خودسازی تأکیددارند و آن را به‌عنوان سلاح به جوانان معرفی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بعضی از جوانان به این سلاح مسلح نیستند، افزود: برگزاری جلسات هفتگی تحت عنوان کلاس اخلاق بر روی خودسازی تأثیرگذار است.

جواد عباسی در این جلسه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی ما عدم انتقاد از خود و خود متشکری خیلی زیاد، است، اظهار داشت: در این جلسات و جمع‌های محدود مشکلات جوانان بیان می‌شود درحالی‌که جوانان استان خیلی بیشتر از این جمع هستند و ما مدام دورهم جمع می‌شویم تا برای جوانان فکری کنیم.

وی بابیان اینکه یکی دیگر از مشکلات اساسی این است که به‌شدت با مردم فاصله گرفته‌ایم، افزود: درحالی‌که مشکل و اختلافات خودمان را هم نمی‌توانیم حل کنیم و از مردم فاصله گرفته‌ایم به این فکر می‌کنیم که چه طور مشکل مردم را برطرف کنیم.

عباسی بیان کرد: از همه جمع‌هایی که جوانان و مردم حضور دارند فاصله خیلی زیادی گرفته‌ایم اما شاید جریان‌ها و تشکل‌هایی هم باشند که در کنار مردم هستند.

 کارد سازی باید به‌صورت جدی موردتوجه قرار گیرد 

وی با اشاره به اینکه برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته شود، عنوان کرد: بایستی برای این مشکلات چاره‌ای بیندیشیم.

مهدی شریفی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مبحث کارد سازی باید به‌صورت جدی موردتوجه قرار گیرد، اظهار داشت: موضوع پرداختن به بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین آن در جامعه و تربیت نیروی انسانی در این حوزه به‌عنوان سفیران و مبلغان از مباحث بسیار مهم است.

وی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب به‌صورت رسانه‌ای منتشرشده اما در ارتباط با قشر جوان متوجه شدیم که برای تبیین این بیانیه بایستی بیشتر وقت گذاشته شود.

 شریفی بابیان اینکه جلب و حضور سازمان‌های مردم‌نهاد و جوانان نخبه برای حرکت واحد در مسیر معنویات مقام معظم رهبری بسیار مهم است، بیان کرد: همدان نخبه‌های بسیاری دارد اما به‌گونه‌ای شده که جوانان در اینجا تربیت و به نخبگی می‌رسند و به استان و کشور دیگر فرستاده می‌شوند که امیدواریم در مجمع جوانان به این مسئله نیز پرداخته شود.

 در این سال‌ها امید و انگیزه جوانان کاهش‌یافته است 

وی با تأکید بر اینکه عمق‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی و تقویت امید و انگیزه جوانان از دیگر مسائل و خواسته‌های مهم از مجمع جوانان است، عنوان کرد: در این سال‌ها امید و انگیزه جوانان کاهش‌یافته است.

شریفی با اشاره به اینکه توانمندسازی، آموزش و تربیت جوانان و فعال‌سازی هسته‌های جوانان در محلات و مساجد نیز باید موردتوجه قرار گیرد، تأکید کرد: مساجد کانون فعالیت انقلابیون بوده است اما حالا می‌بینیم که در مساجد یک ربع بعد و قبل از نماز باز هستند و باقی روز تعطیل است.

به گزارش تسنیم، خواسته جوانان حاضر در جلسه تداوم این جلسات با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و برگزاری کلاس اخلاق برای جوانان به‌صورت هفتگی یا ماهانه بود.

انتهای پیام/745/ش

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.