گاریز، ماهی کوچکی در اندازه ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر یا بیشتر، با خارهای نسبتا زیادی است که با ابزارهایی مانند مشتا (Moushta) یا حدر(Hadr) توسط هرمزگانیها صید میشود. صید ماهی گاریز که از نیمه تیر در آبهای این استان به صورت سنتی و با استفاده از تور آغاز شده تا اوایل آبان امسال ادامه دارد. این ماهی با وجود داشتن جثهای کوچک، اما پر طرفدار است. به گفته متخصصان و کارشناسان امور تغذیه مصرف آن نه تنها برای افراد دچار چربی خون بالا مضر نیست، بلکه باعث کاهش کلسترول بد خون هم میشود، چون سرشار از امگا ۳ است و به واسطۀ داشتن خاصیت ضد التهابیاش باعث بهبود عملکرد قلب میشود و در کنترل و پیشگیری بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، انواع سرطانها و بیماریهای سیستم عصبی موثر است.
منبع خبر "
فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.