230 فرزند داریم |از مادری برای بچه هایم سیر نمی شوم

همشهری آنلاین یکشنبه 12 شهریور 1402 - 13:57
چنان با عشق و علاقه از بچه های قد و نیم قدش حرف می زند و قربان صدقه اشان می رود که انگار همه ۲۳۰ فرزندش گرداگردش نشسته اند و او با انها چشم در چشم است. می گوید عاشق است آنهم عاشق تمام بچه‌هایش. پسرو دختر هم ندارد: «برای همه‌شان عاشقانه مادری می کنم.»

همشهری آنلاین؛ فاطمه عسگری‌نیا:‌سن و سال زیادی ندارد. امسال ۴۸ ساله شده و داروساز است. مهسا انصاری از ۱۲ سال پیش تا به امروز برای خودش فصل جدیدی را در کتاب زندگی باز کرده و معتقد است تغییر کیفیت زندگی‌اش بعد از مادر شدن آن هم مادر معنوی ایتام شدن کار قابل توصیفی نیست.

قبل از این که با طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد امام خمینی آشنا شود خودش دو فرزند دختر داشت. حالا علاوه بر این دو دختر او و همسرش والدین معنوی ۲۳۰ کودک یتیم تحت پوشش کمیته امداد امام خمنی هستند: «حدود ۱۰ سال پیش بود که در جشن رمضان با طرح محسنین آشنا شدم برایم جالب بود که این امکان فراهم شده تا افراد بتوانند بر اساس بودجه و توان مالی که دارند سرپرستی کودک نیازمندی را عهده دار شوند آن سال من سرپرستی دو فرزند را قبول کردم»

خانواده‌ام از من الگو گرفت

مهسا تا به امروز به تنهایی سرپرستی ۱۰۲ فرزند یتیم را عهده دارد این در حالی است که دیگر اعضای خانواده هم با الگوگیری از او حالا سرپرست چند کودک یتیم هستند: «به غیر از ۱۰۲ کودکی که خودم سرپرستی‌شان را دارم همسرم نیز تا به حال سرپرستی ۱۲۶ کودک یتیم را عهده دار شده و دخترانمان هم به همین شکل از ما الگوبرداری کرده و سرپرست چند کودک نیازمند را عهده دار شده اند. و به جرات می توانم بگویم که همه ما تاثیر این کار را رد زندگی‌مان لمس کرده ایم. »

می گوید برکتی که این کار دارد باعث شده تا هیچ وقت در زندگی احساس ضعف و ناتوانی نکند: «مشکلات زندگی کم نیست اما عجیب است از روزی که سرپرستی این بچه ها را عهده گرفته ام هر روز برکت بر ما اضافه شده است هر چه بر تعداد بچه ها هم افزوده شده است این برکت بیشتر شده و ما هیچ قت احساس نکردیم هزینه بیشتری پرداخت می کنیم.»

انصاری با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ مهربانی و دستگیری از نیازمندان در خانواده ها گفت: «در گذشته بزرگترهای خانواده با دستگیری از نیازمندان همدلی را در جامعه ترویج می کردند و این رسالت پدر و مادران است که در این مسیر پیشگام باشند.»

به اعتقاد او مشارکت در طرح محسنین و حمایت دانش اموزان نیازمند باعث شکل گیری درست این بچه ها می شود: «تجربه ثابت کرده است که از میان همین بچه ها چهره ها و شخصیت های اینده کشور رشد می کنند بنابراین باید به این کودکان توجه کنیم.»

بانوی داروساز نیکوکار با مشارکت در طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد، حمایت مادی و معنوی از ۱۰۲ فرزند یتیم و نیازمند را برعهده گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، بدون هیچ تردیدی می‌گوید فرزندان معنویش، ۱۰۲ کودکی که از آنها حمایت می‌کند، خودشان روزی خود را می‌رسانند. مهسا انصاری، پزشک داروسازی که مادر معنوی آن‌هاست، بارها و بارها، از تاثیرات معنوی حمایت خالصانهاش در زندگی شخصی دیده است. اقدامی که حلقه اتصال آن را کمیته امداد میداند.

خودش میگوید که آرامش زندگی را وامدار بچههایش است، حمایت از ۱۰۲ کودک یتیم که روزی بی‌هوا به دلش افتاد از آنها حمایت کند. برای این بخشش هم این خانم پزشک داروساز، بیشتر از آنچه که باید نصیبش شد، حرفی که خودش می‌زند، تاثیر کمک خالصانهاش بیشتر از توقعش بود.

حمایت از ۲ کودک تا ۱۰۲ کودک

حدود ۱۰ سال قبل، مهسا انصاری، ۳۶ سال سن داشت. او به یاد دارد، یک شب از شبهای ماه رمضان را که به همراه خانوادهاش، به همراه دو دخترش، به نمایشگاه جشن رمضان سر زده بود. او از میان غرفهها رد

شد، گاهی روبه‌روی غرفه‌ای توقف می‌کرد و بعد عبور میکرد و میرفت. یک غرفه اما توجهش را در بین غرفه‌های دیگر، به خود جلب کرد. یک غرفه ساده، که تنها با یک میز و یک بیلبورد تزئین شده بود.

مهسا جلو رفت و با کارمندان کمیته امداد امام خمینی (ره) آشنا شد، جایی که لیستی بلند و بالا از ایتام، تهیه کرده بود. این خانم پزشک داروساز می‌گوید که همان ابتدای کار، دو کودک را به سرپرستی قبول کرد و شد مادر معنوی ایتام.

انصاری، تعریف میکند که در ۱۰ سال گذشته، بارها و بارها، با مشکلات ریز و درشتی در زندگی مواجه شده است، نیت و نذر خیری داشته و یا این که دلش خواسته چتر حمایتیش را گسترده‌تر کند و سریع به اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) مراجعه کرده و فرزندی به فرزندانش، افزوده است. حالا او به جز دو دختر خودش که مادری‌ میکند برایشان، ۱۰۲ فرزند معنوی دیگر هم دارد.

از او می‌پرسیم که چه شد، حامی این همه فرزند شد؟ صدایش آرام می‌شود و جواب میدهد: آن روزهای اول که شرایط مالی خوبی نداشتم، خیلی دلی حمایتم را شروع کردم، بعد اما اتفاقات جالبی افتاد. تعداد بچهها بیشتر شد و حمایتها قویتر، اما از نظر مالی، فشاری بر من نیامد. انگار که هر چه کمک میکردم، چیزی از حساب من کم نمیشد و حتی بیشتر و بیشتر هم می‌شد. من این سخن خداوند را لمس کردم و در زندگی شخصیام دیدم، این که هر کسی به دیگری کمک کند، روزی او را بیشتر میکنیم

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.