شما چطور کاچی می پزید؟ / فیلم

رکنا دوشنبه 13 شهریور 1402 - 08:12
رکنا: حتما نکات زیر را بخوانید و بعد کاچی بپزید.
شما چطور کاچی می پزید؟ / فیلم
حجم ویدیو: 25.82M | مدت زمان ویدیو: 00:01:01

به گزارش رکنا، تهیه کاچی هم مثل هر دسر و غذای دیگری انواع و اقسام دستورالعمل ها را دارد.

مواد لازم برای 4 نفر

آردگندم: 3 قاشق غذاخوری سرپر

نبات: 250 گرم

زردچوبه: یک فاشق چایخوری

زیره سبز یا سیاه؛نصف قاشق مرباخوری

آب :۵ لیوان

کره یا روغن حیوانی: 40 گرم

طرز تهیه

اول آب را با نبات می گذاریم بجوشد. بعد قابلمه را روی شعله می گذاریم. وقتی گرم شد آرد را داخلش می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. اگر قابلمه تان مث من ضخیم بود رو شعله خیلی کم ۱۵دقیقه زمان میبره اجازه ندید آرد تغییر رنگ پیدا کنه.

بعد زردچوبه و زیره را اضافه می کنیم. اضافه کردن هل با گلاب به دلخواه است. بعد آب را اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا گلوله هایش باز شود.

نکته:

اگر آردتان گلوله شد و باز نشد با همزن برقی بزنید یا از پشت صافی رد کنید.

وقتی آب اضافه کردید و گلوله هایش باز شد کره را اضافه کنید و اجازه بدهید 10 دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت کم آرام دم بکشد؛ آماده است.

اگر می خواهید آردتان اصلا گلوله نشود و حساس هستید اجازه بدهید آرد بعد از تفت دادن سرد شود. بعد شربت سرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بقیه مراحل.

نکته آخر برای پخت حلوا وقتی آرد خوب تفت خورد و تغییر رنگ داشت بعد کره را اضافه می کنند و خوب داخل کره تفت می دهند تا آرد خوب سرخ شود و بعد بقیه مراحل.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.