تولید سالانه بیش از ۸۰۰ تن انجیر دیم در جهرم

خبرگزاری مهر شنبه 18 شهریور 1402 - 12:35
جهرم-مدیر جهاد کشاورزی جهرم سطح زیر کشت انجیر در این شهرستان را ۷۸۰ هکتار عنوان کرد و گفت: تولید این میزان سطح کشت سالانه بالغ بر ۸۰۰ تن محصول است.

حسن زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری همایش انجیر در این شهرستان خبر داد و گفت: معرفی انجیر جهت الگوی کشت و بررسی مسائل و مشکلات انجیر کاران از اهداف این همایش است.

وی سطح زیر کشت انجیر در شهرستان جهرم را ۷۸۰ هکتار عنوان کرد و افزود: تولید این میزان سطح کشت سالانه بالغ بر ۸۰۰ تن محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به اینکه بخش اعظم سطح زیر کشت انجیر در این شهرستان را منطقه «آرجویه» بخش «سیمکان» در بر می‌گیرد که دارای باغات انجیر دیم است، عنوان کرد: ثبت ملی این محصول در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه هر گونه محصولات کشاورزی شهرستان جهرم که قابلیت رقابت در سطح ملی را داشته باشند به عنوان الگوی کشت معرفی می‌شود، تصریح کرد: در این زمینه ضمن برگزاری گردهمایی، همایش و جشنواره‌ها به عنوان محصولات تولیدی با الگوی مصرف بهینه به کشاورزان شهرستان معرفی می‌شود.

زمانی در پایان از مقام اول ایران در صادرات انجیر و مقام سوم در انجیر خشک خبرداد و اظهار داشت: ایران با تولید ۸۴ هزار تن، پنجمین تولیدکننده انجیر دنیا محسوب می‌شود که فارس، رتبه نخست تولید انجیر در ایران را دارد و جایگاه جهرم در تولید انجیر استان جایگاه ویژه ای است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.