به گزارش خبرگزاری فارس از آستانهاشرفیه، سعید شفیعی ثابت: ارادت مردم به اهلبیت (ع) در هر قالبی چه توزیع نذری و جاروکشی یا هر کار دیگری به دلیل خلوص و الهی بودن آن بیثمر نیست و برکت آن در زندگی بانیان آن هویداست ولی دیدن آن از نزدیک و شنیدن این عشقبازی لذتی دگر دارد.
امکان ندارد در ایام عزای پسر فاطمه (س) به حریم آقا سید جلال الدین اشرف (ع) قدم بگذاری و در این حال و هوا، عزادار بهترینهای عالم نشوی، درودیوار این دیار فریاد زائرانی را سر میدهد که از زیارت کربلا و حرم امام رضا (ع) جامانده و حرمی را برای زیارت و درد و دل کردن با امام حسن (ع) نمییابند و خود را به آستان سلطان میرسانند و در این شهر به دنبال رفع دلتنگی خود میشوند.
در یک سنت ۲۲ ساله مردم آستانهاشرفیه در روز ۲۸ صفر با پخت و توزیع غذای نذری از زائران و سوگواران پذیرایی کرده و هر طور شده حتی بهاندازه یک اهدای بستهای نمک خود را سهیم میکنند و در کنار رزمندگان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس به پخت هشت هزار غذا میپردازند.
بر اساس سنت چندین ساله طبخ غذا در شب رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در جوار حرم مطهر شهدای آستانهاشرفیه انجام و در روز ۲۸ صفر در بین زائرین و عزاداران رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) توزیع میکنند.
چندین سال است که وظیفه طبخ و توزیع هشت هزار غذا در روز رحلت امام حسن مجتبی(ع) به موکب صاحب الزمان (عج) سپرده شده و اعضای این موکب در یک فعالیت ۲۴ ساعته هشت هزار غذای نذری را آماده میکردند و به نمایندگی از سایر فعالان شبزندهدار، از شب شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) بیدار و تا عصر روز شهادت مشغول فعالیت هستند.
تمامی هزینه تهیه این تعداد غذا که توسط خانوادههای معظم شهدا، رزمندگان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس تامین میشود، در سالهای نخست این طرح با طبخ و پخت کمتر از یک هزار غذا شروع شد ولی طی ۶ سال اخیر تعداد بالغبر هشت هزار غذا به نیت هشت هزار شهید سرافراز استان گیلان طبخ میشود.
بدون شک در این ایام از سال حرم مطهر سید جلالالدین اشرف (ع) مأمنی است برای قرائت زیارت پیامبر اسلام (ص) تا با تقرب به ذات خدا همنوا با ملائک عزاداری و پیشتر بندگی کنند.
پایان پیام/۳۳۸۹