همچنین در صورت خرابی ای سی تغذیه تا زمانی که آن را با قطعه سالم جایگزین نکنید، امکان روشن شدن گوشی موبایل شما وجود نخواهد داشت. برای خرید و اطلاع از قیمت آی سی تغذیه میتوانید به فروشگاه ای سی استور مراجعه کنید و محصول مورد نظر خود را با قیمتی مناسب سفارش دهید. این فروشگاه اینترنتی امکان خرید آنلاین ای سی تغذیه را به راحتترین شکل ممکن برای شما عزیزان فراهم کرده است.
برد یکی از بخشهای اصلی و مغز گوشیهای موبایل محسوب میشود و دارای بخشهای متعددی است که یکی از آنها آی سی تغذیه نام دارد. این قطعه تأمین کننده ولتاژ و جریان برق بوده و وظیفه حفاظت از مدار، تأمین ولتاژ برای اجرای برنامههای گوشی و همینطور تأمین انرژی مورد نیاز برای کارکرد سایر آی سیها را بر عهده دارد.
علاوه بر اینها، از وظایف دیگر آی سی تغذیه میتوان به کنترل درایو و تأمین ولتاژ مورد نیاز جهت روشن و خاموش شدن موبایل اشاره کرد. همانطور که اشاره شد، چنانچه ای سی تغذیه دچار مشکل شود، بایستی نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
ساختار این قطعه به صورتی است که توسط سه یا چهار پین به باتری متصل میشود و ولتاژ مورد نیاز سایر بخشها را با گرفتن ولتاژ باتری و بر اساس طراحی داخلی تأمین میکند. در این فرآیند ولتاژ توسط پین مثبت باتری به مدار حفاظت جریان آی سی وارد میشود. وظیفه این مدار حفاظت از باتری و آی سی تغذیه است و آنها را در برابر سوختگی یکی از بلوکهای خروجی حفظ خواهد کرد.
به عبارت دیگر در صورتی که جریان کشیده شده از ای سی تغذیه بیشتر از حد معینی شود، امکان عمل کردن مدار حفاظت وجود نداشته و ای سی تغذیه باعث خاموش شدن موبایل خواهد شد. لازم به ذکر است که گوشی موبایل دارای قطعات دیگری است که به صورت مستقیم انرژی خود را از باتری تأمین میکنند.
از آنجایی که آی سی تغذیه به صورت مداوم با جریان برق در تماس است، احتمال سوختگی یا خرابی آن بیشتر از آی سیهای دیگر وجود دارد. در صورتی که آی سی تغذیه شما دچار مشکل شود، میتوانید از طریق نشانههای زیر متوجه آن شوید:
یکی از رایجترین نشانههای خرابی آی سی میتواند خاموش شدن ناگهانی گوشی موبایل شما باشد. این مورد به طور معمول در مواقعی رخ میدهد که گوشی در حال اجرای یک برنامه بوده و به اندازه کافی شارژ ندارد. با خاموش شدن گوشی موبایل امکان استفاده از تلفن همراه وجود نخواهد داشت.
در هنگام خرابی آی سی تغذیه با شارژ ناقص یا طولانیمدت گوشی موبایل مواجه میشوید. در صورتی که بعد از تعویض شارژر گوشی موبایل خود، متوجه شدید که شارژ شدن گوشی شما بیش از حد معمول طول میکشد، به احتمال زیاد قطعه ای سی تغذیه دچار مشکل شده است و نیاز به تعویض دارد.
آنتن دهی ضعیف گوشی و یا پریدن آن یکی دیگر از مشکلاتی است که در صورت خرابی و یا فرسودگی آی سی رخ میدهد. خرابی و یا فرسودگی آی سی تغذیه بر روی کیفیت عملکرد NTC تأثیر خواهد داشت. هنگامی که درجه حرارت برد گوشی از حالت طبیعی خارج شود، احتمال بروز مشکلات آنتن دهی افزایش مییابد.
به طور کلی میتوان گفت، چنانچه ای سی تغذیه موبایل شما خراب شد، بایستی با مراجعه به فروشگاه ای سی استور نسبت به خرید آن اقدام کنید.
خرابی و یا سوختگی آی سی تغذیه به دلایل مختلفی رخ میدهد. در ادامه به مهمترین دلایل سوختگی این قطعه مهم و حساس اشاره کردهایم:
ضربه دیدن گوشی و یا تماس با رطوبت یکی از شایعترین و رایجترین دلیل خرابی انواع آی سی موبایل است. به طور معمول مشاهده میشود که گوشیهایی که با سطوح سخت برخورد میکنند، به خرابی آی سی تغذیه و همینطور آی سی شارژ دچار میشوند.
احتمالاً شما هم بارها شنیدهاید که گوشیهای موبایل نباید بیش از حد و تا مرز 100 درصد شارژ شوند؛ زیرا در صورتی که گوشیها بیش از اندازه شارژ شوند، فرسودگی قطعات سختافزاری آنها زودتر اتفاق خواهد افتاد. همچنین با قرار دادن طولانیمدت گوشی موبایل در شارژر احتمال خرابی و سوختگی قطعات آی سی شارژ و تغذیه افزایش پیدا میکند.
برخی از گوشیهای موبایل از قابلیت شارژر فست پشتیبانی نمیکنند و در صورت شارژ شدن با این نوع از شارژرها امکان آسیب دیدن ای سی تغذیه، ای سی شارژ و همینطور باتری گوشی وجود خواهد داشت.
افزون بر مواردی که برای علل خرابی و سوختگی آی سیها اشاره شد، عوامل دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به آنها اشاره کردهایم:
آشنایی با نشانههای خرابی ای سی تغذیه گوشی، به شما در تشخیص مشکل این قطعه کمک کرده و این امکان را به وجود میآورد تا نسبت به رفع آن در زمان مناسب اقدام کنید. از مهمترین نشانههای خرابی آی سی تغذیه میتوان به خاموش شدن ناگهانی گوشی اشاره کرد. در صورتی که فرآیند تأمین ولتاژ به درستی صورت نگیرد، گوشی خاموش خواهد شد. چنانچه با این مسائل مواجه شدید، میتوانید از طریق فروشگاه ای سی استور، ای سی تغذیه را با قیمتی مناسب سفارش دهید.
تحریریه پارسینه در تهیه محتوای این آگهی تبلیغاتی نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.