تولید پلیمر برای اندازه‌گیری سطح جیوه موجود در گوشت ماهی

خبرگزاری برنا دوشنبه 27 شهریور 1402 - 08:17
محققان دانشگاه پورگس اسپانیا، موفق به تولید یکپلیمر به نام JG25 شده‌اند که می‌تواند میزان جیوه موجود در گوشت ماهی را اندازه‌گیری کند.

خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ محققان دانشگاه پورگس اسپانیا، موفق به تولید یکپلیمر  به نام JG25 شده‌اند که می‌تواند میزان جیوه موجود در گوشت ماهی را اندازه‌گیری کند. محققان برای آزمایش عملکرد این پلیمر، آن را درون یک حسگر گذاشتند و حسگر را به مدت ۲۰ دقیقه در گوشت ماهیان مختلف قرار دادند. سپس، پلیمر در معرض اشعه فرابنفش قرار گرفت تا با استفاده از سطح تغییر رنگ، بتوان میزان جیوه را تعیین کرد. این پلیمر، نسبت به وجود ترکیبات ارگانیک و غیراگانیک جیوه در گوشت ماهی واکنش نشان می‌دهد و محققان می‌توانند با استفاده از آن، ابزار سیّاری را به‌منظور اندازه‌گیری جیوه در گوشی ماهی در فروشگاه‌های مواد پروتئینی ارائه کنند. گفتنی‌ست اگر جیوه موجود در گوشت ماهی وارد بدن شود، سیستم عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مشکلات متعددی را به وجود می‌آورد.

انتهای پیام/

 

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.