مصرف این ماده به‌طور قابل توجهی باعث کاهش قند خون می‌شود

بهداشت نیوز دوشنبه 27 شهریور 1402 - 16:50

به گزاش بهداشت نیوز، در مطالعه‌ای که به منظور بررسی اثر اسید چرب اولئوئیل اتانول‌آمید (OEA) بر وضعیت قند خون، مقاومت به انسولین و عامل التهابی در افراد مبتلا به پره دیابت توسط دکتر حسین خادم‌حقیقیان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد، مشخص شد مصرف اسید چرب اولئوئیل اتانول‌آمید به‌طور قابل توجهی باعث کاهش قند خون، مقاومت انسولینی و هموگلوبین گلیکوزیله (نشانگر تغییرات قند خون در سه ماهه اخیر) در این افراد شد.

 

مجری این طرح پژوهشی همچنین گفت: افراد مصرف کننده این اسید چرب، کاهش معنی داری در میزان التهاب داشتند. وی افزود: با‌توجه به اینکه دریافت این اسید چرب باعث بهبود وضعیت گلیسمی یعنی قند خون ناشتا، مقاومت انسولینی و هموگلوبین گلیکوزیله و کاهش فاکتور التهابی شد، استفاده از منابع این اسید چرب می‌تواند برای کنترل وضعیت پیش دیابت معرفی شود.

 

به گفته دکتر خادم حقیقیان،  این مکمل غذایی را می توان با مصرف زیتون، گردو، بادام، بلغور و جو دوسر دریافت کرد.

 

گفتنی است، در این پژوهش، الهه پوریوسفی، کارشناسی ارشد تغذیه، محمدرضا رشیدی، دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دکتر سیما هاشمی‌پور، دکترای فوق تخصصی بالینی/ غدد درون ریز و متابولیسم مشارکت داشتند.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.