طرز تهیه آش برگ مو

باشگاه خبرنگاران جمعه 20 تیر 1399 - 11:05
در این مطلب دستورالعمل تهیه آش برگ مو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه برگ مو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخ کرده)
آب گوشت ۱ لیتر
لپه نصف پیمانه
بلغور ۱ سوم پیمانه
برنج ۱ سوم پیمانه
مرزه ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
شوید نصف پیمانه (خرد شده)
برگ مو نیم کیلو
آبغوره به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه: 

۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بوی خامی آن گرفته شود.

۲- آب گوشت را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم.

۳- برگ مو‌ها را ششسته و به اندازه مناسب خرد می‌کنیم و به مواد در حال جوش اضافه می‌کنیم.

۴- بلغور و برنج را شسته و به مواد اضافه می‌کنیم و شعله را همچنان زیاد نگه میداریم، شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می‌کنیم و زیر شعله را ملایم کرده و به آش اجازه پخت می‌دهیم.

۵- گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط کرده و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌کنیم و آن‌ها را در یک ربع پایان پخت آش اضافه می‌کنیم.

۶- برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم، در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

نکات :

• اضافه کردن ابغوره اختیاری است و اگر برگ مو‌ها ترشی لازم را دارند به آن‌ها آبغوره نزنید.

• لپه را حتما از شب قبل خیس کنید یا آن را دو بار جوشانده و آبش را خالی کنید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.