معجونی خوش‌طعم برای کنترل فشار و چربی خون

بهداشت نیوز سه شنبه 28 شهریور 1402 - 21:26

به گزارش بهداشت نیوز در این معجون علاوه بر عرق عناب از خود میوه عناب هم استفاده شده که خاصیت آن را چند برابر می‌کند.

مواد لازم 

۲ /۱ ق‌س عرق دارچین 
یک پیمانه عرق عناب
۴ عدد عناب تازه
۲ /۱ ق‌س عرق زنجبیل
۲ /۱ ق‌س گلاب
۴ تکه یخ
۲ ق‌س شکر
به مقدارلازم آب
چند عدد عناب و چوب دارچین (برای تزئین)

۱. چهار عدد عناب را شسته، پوست و هسته‌های آنها را جدا کنید. عرقیات شامل عرق دارچین، عرق عناب، عرق زنجبیل و گلاب را داخل مخلوط‌کن بریزید و با شکر، یخ و عناب‌ها خوب مخلوط کنید.

۲. اگر مقدار عرقیات برای رقیق شدن معجون کافی نبود، بهتر است کمی آب را هم اضافه کنید. در پایان معجون را داخل لیوانی بریزید و روی آن را با چند عناب درسته و چوب دارچین تزئین کنید.  

یه‌جور دیگه

اگر می‌خواهید این معجون طبیعی‌تر باشد به جای شکر از عسل به مقدار لازم استفاده‌کنید.   البته عسل را در کمی آب جوش حل کرده بعد اضافه کنید.

منبع: ایسنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.