به گزارش رکنا، خورش بامیه را متفاوت درست کن. به پیشنهاد من یک بار با این رسپی این خورش را درست کن؛ مطمیٔنم که عاشقش می شوی.
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز درشت : یک عدد
آرد سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
ادویه برای قلقلی ها: نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر
ادویه خورش: نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نخود پخته شده : نصف لیوان
زعفران دم کرده
غوره : 1/3 لیوان
به گوشت چرخ کرده آرد سوخاری و پیاز رنده شده که کمی آبگیری کردیم و نمک و ادویه ها را اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم و بعد قلقلی می کنیم. گوشت قلقلی ها را سرخ می کنیم و می گذاریم کنار؛ بامیه ها را 5 دقیقه با کمی روغن تفت می دهیم و بعد ادویه ها و رب گوجه را اضافه می کنیم و در حدی تفت می دهیم که عطر ادویه ها آزاد شود. نخود پخته و 4 لیوان آب جوش می ریزیم و نیم ساعت می گذاریم با حرارت متوسط بپزد. بعد گوشت قلقلی ها را اضافه می کنیم و 15دقیقه بعد زعفران دم کرده و در صورت تمایل غوره را می ریزیم و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا خورش روغن بیفتد.