خبرگزاری برنا؛ در ایدهپردازی به سمت ایوانهایی رفتیم که در ابنیههای تاریخی کشورهای عربی زیاد دیده می شود و یکی از نمادهای معماری اسلامی محسوب می شود و البته که در معماری شهر اصفهان که میزبان برگزاری جایزه مصطفی هست، بسیار دیده میشود.
ریوندی ادامه داد: فضای کلی پوستر براساس نشانههای علم و فناوری است. گویها و خطوط در این پوستر نمادی از گسترش ارتباطات در کشورهای اسلامی است که در جایزه مصطفی (ص) پیگیری میشود. همچنین متونی از علومهای مختلف در بدنه ایوان، نماد یک بنای علمی اسلامی را متبادر می کند.
وی همچنین گفت: همچنین این پوستر با گویه ای شیشه ای و پس زمینه شیشه ای به رنگ های آبی و سبز که نماد علم و فناوری است، طراحی شده است.
ریوندی افزود: کلیات طراحی پوستر، براساس جزئیات پنجمین دوره جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) طراحی شده است و سعی شده نمادهای علمی، اسلامی و اصفهانی همگی به خوبی دیده شود. آقای حامد مغروری از طراحان گرافیک به نام کشورمان، طراحی این پوستر را برعهده داشته اند.
گفتنی است پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) روز دهم مهرماه 1402 در اصفهان برگزار خواهد شد. این نخستین باری است که جایزه مصطفی خارج از تهران برگزار می شود و اصفهان به عنوان یکی از مهمترین مراکز تمدن اسلامی، میزبان این جایزه خواهد بود.
پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص)، نقطه اوج هفتهای است که با عنوان «هفته جایزه مصطفی (ص)» شناخته میشود. بنیاد علم و فناوری مصطفی از ماهها پیش، جمعی از سیاستگذاران و مدیران علم و فناوری جهان اسلام از جمله روسای مراکز و سازمانهای علمی جهان اسلام، دانشمندان و فناوران، ارتباطگران علم و فناوری و خیرین و واقفین علمی را شناسایی و دعوت کرده است تا در این هفته و در قالب مجموعهای از رویدادهای علمی با محوریت جایزه مصطفی گرد هم آیند.
انتهای پیام/