۲ هزار «سورک» در لیله الرغائب پخت می‌شود

خبرگزاری مهر پنج شنبه 30 بهمن 1399 - 13:27
یزدـ همزمان با اولین پنج‌شنبه ماه رجب که به لیله الرغائب معروف است، ۲ هزار «سورک» از محل موقوفه‌ای در تفت پخت و توزیع می‌شود.
۲ هزار «سورک» در لیله الرغائب پخت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام ماه رجب و شب لیله الرغائب، امشب بیش از ۲ هزار نان روغنی و سنتی سورک در تفت پخت و بین عموم مردم توزیع می شود.

پخت این نان سنتی به یاد واقف خیراندیش میرزا سیدعلی آبشوری هر سال انجام می شود و امسال با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر جامعه، این اقدام با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و به صورت بسته بندی توزیع می شود.

به گزارش مهر، سورک یک نوع نان روغنی و سنتی یزدی‌هاست که در استان یزد تهیه می‌شود و بیشتر آن را در ماه مبارک رجب و در روزهای پنج‌شنبه می‌پزند و به یاد رفتگان خود و برای خیرات اموات و درگذشتگان بین دوستان و آشنایان توزیع می‌کنند.

این نان در گذشته در شب‌نشینی‌های دوستانه نیز پخت می‌شد و مورد استفاده قرار می‌گرفت، سورک بسیار لذیذ است و با روغن کنجد تهیه می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.