تولید دانه‌های ذرت از اسیدآمینه و ویتامین A

خبرگزاری برنا جمعه 31 شهریور 1402 - 22:26
پژوهشگران موسسه تحقیقات کشاورزی هند، موفق به تولید گونه‌ای ذرت با کمک فرآیند اصلاح گیاهی شدند که غنی از ویتامین A و اسیدهای آمینه ضروری است.

خبرگزاری برنا؛ محققان موسسه تحقیقات کشاورزی هند، موفق به تولید گونه‌ای ذرت با کمک فرآیند اصلاح گیاهی شدند که غنی از ویتامین A و اسیدهای آمینه ضروری است.

گونه‌های رایج ذرت که در بخش کشاورزی هند پرورش داده می‌شوند، بیشتر حاوی اسیدهای آمینه ضروری از جمله لیزین و تریپتوفان هستند، اما مقدار ویتامین A در آن‌ها بسیار اندک است.

محققان، ژن‌های بتاکاروتن هیدروکسیلاز، لیکوپن تاسیکلاز و اوپاکن را که برای تولید مقدار زیاد ویتامین A مورد نیاز هستند، در این ذرت‌ها دستکاری کردند و دانه‌های ذرت با مقادیر بالای ویتامین A را، ضمن حفظ سطوح اسیدهای آمینه پرورش دادند.

محققان، امیدوارند این دستاورد به‌عنوان پیشرفت مهمی در حوزه کشاورزی در نظر گرفته شود و گام سودمندی در راستای مبارزه با سوءتغذیه باشد.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.