خبرگزاری برنا؛ محققان موسسه تحقیقات کشاورزی هند، موفق به تولید گونهای ذرت با کمک فرآیند اصلاح گیاهی شدند که غنی از ویتامین A و اسیدهای آمینه ضروری است.
گونههای رایج ذرت که در بخش کشاورزی هند پرورش داده میشوند، بیشتر حاوی اسیدهای آمینه ضروری از جمله لیزین و تریپتوفان هستند، اما مقدار ویتامین A در آنها بسیار اندک است.
محققان، ژنهای بتاکاروتن هیدروکسیلاز، لیکوپن تاسیکلاز و اوپاکن را که برای تولید مقدار زیاد ویتامین A مورد نیاز هستند، در این ذرتها دستکاری کردند و دانههای ذرت با مقادیر بالای ویتامین A را، ضمن حفظ سطوح اسیدهای آمینه پرورش دادند.
محققان، امیدوارند این دستاورد بهعنوان پیشرفت مهمی در حوزه کشاورزی در نظر گرفته شود و گام سودمندی در راستای مبارزه با سوءتغذیه باشد.
انتهای پیام/