به گزارش ایرنا سیدعلی موسوی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی ثبت احوال مراغه که با حضور معاون برنامهریزی، توسعه و نیروی انسانی ادارهکل ثبت احوال آذربایجانشرقی برگزار شد، اظهار داشت: امسال آمار ولادت هم در شهرستان کاهش داشته است.
وی ادامه داد: دستگاههای متولی بر اساس شاخصهای سلامت، باید اقدامات فرهنگی برای افزایش ولادت و ازدواج را برنامهریزی کنند.
وی همچنین از متولیان فرهنگی شهرستان خواست تا برای کاهش روزافزون آمار طلاق و تبیین مشکلات و آسیبهای اجتماعی آن در بین اقشار مختلف مردم برنامهریزی کنند.
فرماندار مراغه خطاب به مردم شهرستان نیز اظهار داشت: برنامههای توسعه در هر کشور بر پایه ثبت وقایع و آمار و ارقام اتفاق میافتد و همراهی مردم و دستگاههای متولی در این زمینه ضروری است.
رییس اداره ثبت و احوال مراغه نیز بیان کرد: امسال یکهزار و ۶۱۹ مورد وفات در شهرستان به ثبت رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴۴۳ مورد و حدود ۳۵ درصد افزایش داشته است.
علیاصغر فضلعلیپور افزود: همچنین در این مدت یکهزار و ۸۶۳ مورد ازدواج ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶۱ مورد و حدود ۹ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: در این مدت ۶۲۴ مورد طلاق در این شهرستان ثبت شده که در مقایسه با سال پیش از آن ۷۶ مورد و حدود ۱۰ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت سههزار و ۴۶ مورد ولادت در این شهرستان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ مورد و حدود پنج درصد افزایش یافته است.
رییس ثبت احوال مراغه اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون هشت هزار و ۸۷۹ جلد شناسنامه مکانیزه برای شهروندان در این شهرستان صادر شده است.
فضلعلیپور اضافه کرد: همچنین در این مدت ۱۱ هزار و ۴۱۱ تقاضا برای دریافت کارت هوشمند ملی در این شهرستان به ثبت رسیده است.
به گزارش ایرنا اداره ثبت احوال مراغه در ۱۴ فروردین سال ۱۳۰۶ شمسی تاسیس و اولین سند سجلی برای «حاج میرزا عیسی خان فتوحی» رییس وقت اداره معارف مراغه صادر شد.
مراغه در تقسیمات کشوری سال ۱۳۱۱ تا ۱۳۱۶ دارای ۶ بلوک شامل مراغه، کشاور (هشترود)، قصبه بناب (بناب)، میاندوآب، ملک کندی (ملکان)، عجبشیر و مردق بوده است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجانشرقی واقع است.