تلسکوپ جیمز وب ناسا توانست از نحوه شکلگیری کهکشانهای اولیه پرده بردارد اما پیش از این برای ثبت تصاویری از تولد ستارهها، مرگ ستارهها و حلقههای مریخی نپتون مورد استفاده قرار گرفته بود.
خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ گروهی از محققان بینالمللی با استفاده از تلسکوپ فضایی قدرتمند جیمز وب ناسا (JWST) به بررسی برخی از آنها پرداختند که ۱۰ میلیارد سال پیش یا بیشتر شکل گرفتهاند و اکنون ستارهشناسان شواهدی یافتهاند که نشان میدهد بسیاری از این کهکشانهای اولیه در واقع شبیه به کهکشان ما بودهاند. این یافتهها نشان میدهد که کهکشان راه شیری ۱۰ برابر بیشتر از مشاهدات قبلی تلسکوپ فضایی هابل در سراسر جهان رایج است.
کریسپر کانسلیس، استاد ستارهشناسی فرا کهکشانی در دانشگاه منچستر گفت که مطالعه جدید نشان میدهد که این کهکشانها رایجترین کهکشانها در جهان هستند.
انتهای پیام/
منبع خبر "
خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.