انتقال کشت صیفی جات از محیط های باز به محیط های کنترل شده

خبرگزاری برنا شنبه 01 مهر 1402 - 22:59
مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت : با توجه به محدویت منابع آبی و برنامه ریزی برای صرفه‌جویی در مصرف آب، همچنان انتقال کشت سبزی و صیفی از محیط های باز به محیط های کنترل شده در اولویت اجرا قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا، حسین اصغری مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، بنابراین بخش عمده این محصولات به مصرف داخلی و حدود ۱۵ درصد آن صادر می‌شود.

مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: برنامه تولید محصولات سبزی و صیفی از جمله سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به‌صورت چهار فصل تهیه و برای اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها ابلاغ می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در پاییز سال جاری تولید ۹۱۴ هزار تن سیب زمینی در ۲۱ هزار هکتار سطح زیر کشت، ۶۵۴ هزارتن پیاز در ۱۱ هزار هکتار سطح زیرکشت، سه میلیون و ۶۳۲ هزار تن گوجه فرنگی در ۶۷ هزار هکتار سطح زیرکشت، ۴۱۱ هزار و ۷۵۸ تن خیار در ۱۳ هزار هکتار سطح زیرکشت، ۸۸۶ هزار و ۳۵۱ تن خربزه در ۳۵ هزار هکتار سطح زیرکشت و ۱۶۰ هزار تن هندوانه در ۳۳ هزار هکتار سطح زیرکشت پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.