به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، محمدرضا حسین نژاد بر اهمیت رفع تمام کمبودها و تجهیز اردوگاه های استان تاکید کرد و گفت: اردوگاه دانشآموزی شهید چمران استعداد و ظرفیت آن را دارد تا پس از تکمیل در آینده یک اردوگاه ملی باشد.
حسین نژاد با بیان اینکه اردوگاه ها به عنوان مکانی که دانش آموز تجربه دور شدن از خانه و تجربه دیدن محیط را در آن پیدا می کند باید مورد توجه باشند، افزود: از پتانسیل شهرداری و کمک سایر نهادها نیز برای رفع کمبود های اردوگاه ها استفاده شود.
استاندار در بخش دیگر سخنان خود بر توسعه، بهسازی و تجهیز نمازخانه های مدارس استان نیز تاکید کرد و اظهارداشت: هیچ مدرسه ای نباشد که بدون نمازخانه افتتاح شود و تجهیز نمازخانه ها مورد توجه ویژه قرار بگیرد. وضعیت توسعه شاخص ها و روند رو به رشد در آموزش و پرورش استان مشهود است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه گفت: با نگاه و حرکت جهادی استاندار و مدیران در استان، وضعیت توسعه شاخص ها و روند رو به رشد در آموزش و پرورش استان مشهود است.
اصغر باقرزاده اظهار داشت:امسال برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی مدارس بر اساس پنج هدف شامل ایمان، امید، نشاط، خردورزی و هویت تدوین شده که ذیل هر یک از اهداف نیز محورها و برنامههای مختلفی تعریف شده است.
باقرزاده یکی از مهمترین مسائل در آموزش و پرورش را انسجام در درون و ارتباط با بیرون دانست و گفت: آموزش و پرورش به تنهایی قادر به حل مشکلات و کمبودها نیست و این امر با ارتباط با سایر نهادها تسریع می شود. وی نظم و برنامه ریزی در آموزش و پرورش را یکی از مسائل مهم عنوان کرد و اظهارداشت: با وجود جمعیت بیش از ۹۵۰ هزار معلم، ۱۳۰ هزار نفر کارکنان آموزش و پرورش و بیش از دو میلیون نفر بازنشسته در آموزش و پرورش، برای ساماندهی درست، نیاز به نظم و برنامه ریزی است. وی بر تقویت مدارس دولتی تاکید کرد و گفت: سطح مدارس باید جوری باشد که والدین برای آموزش دانش آموزان دغدغه نداشته باشند.
باقرزاده یکی دیگر از مسائل مهم در زمینه آموزش و پرورش را میدان دادن به دانش آموزان در فضای حقیقی عنوان کرد و اظهارداشت: متاسفانه امروزه دانش آموزان عمده وقت فراغت خود را در فضای مجازی می گذرانند که نیاز است ما به آنها میدان دهیم تا از فضای مخرب مجازی دور شوند.
باقرزاده تصریح کرد: امسال برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی در مدارس بر اساس پنج هدف پایه شامل ایمان، امید، نشاط، خردورزی و هویت تدوین شد که ذیل هر یک از اهداف نیز محورها و برنامههای مختلفی تعریف شده است.
باقرزاده افزود: در هدف ایمان، اقامه نماز در مدارس و امید با هدف برپایی اردوهای دانش آموزی، نشاط با برگزاری مسابقات، جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی و ورزشی در خردورزی نیز ایجاد فرصتی برای پرسش و پاسخ مورد توجه است.
وی بر نقشآفرینی دانشآموزان در تشکلهای مدرسه نیز تاکید کرد و گفت: بر همین اساس مدیران مدارس باید تلاش کنند تا دانشآموزان را به سمت عضویت در کانون ها و تشکلهای مدرسه سوق دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به استفاده از ۹۵۳ نمازخانه در دوهزار و ۵۰ مدرسه، از احداث ۳۵ نمازخانه در مدارس استان با اعتبار ۶ و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان خبر داد.
ابوالقاسم اکبری افزود: از این تعداد ۳۱ نمازخانه به زودی آماده بهره برداری است.
انتهای پیام