یکی از چالش های تولیدکنندگان محصولات دارویی و غذایی، انتقال سالم مواد بین لوله ها است. جدا از بهداشتی بودن لوله ها در حین عملیات انتقال، اتصالات استیل هم نقش مهمی دارند. آلیاژهای به کار رفته در اتصالات استیل باید به صورتی باشند که نه تنها ذرات آلوده را به خود نگیرند، بلکه امکان باز و بسته شدن انواع تجهیزات را برای شست وشو داشته باشند. حال پرسش این است که از چه نوع اتصالاتی باید در این صنعت استفاده کرد؟ در ادامه متن به این سوال پاسخ داده ایم.
انتقال تمیز مواد در صنایع دارویی و غذایی اهمیت زیادی دارد. وجود ذره ای آلودگی و میکروب در تجهیزاتی مانند اتصالات نه تنها سلامت نهایی محصولات، بلکه سلامت جامعه را هم به شدت تهدید خواهد کرد. همچنین آلودگی ناشی از پاکیزه نبودن اتصالات می تواند باعث اختلال در روند فرآیند تولید و حتی متوقف شدن آن شود. علاوه بر این ضرر هنگفتی را هم روی دوش تولیدکنندگان خواهد گذاشت.
اتصالات استیلی که در صنایع غذایی و دارویی به کار می روند، باید شرایط و ویژگی های زیر را داشته باشند:
اتصالات دارویی به چند دسته مختلف زیر تقسیم میشوند:
بعضی از انواع محصولات اتصالات پرکاربرد در صنایع دارویی و غذایی شامل موارد زیر است:
نکته مهم این است که به ندرت و در شرایط خاص می توان از اتصالات دنده ای در صنایع دارویی و غذایی استفاده کرد. به این دلیل که رزوه های این نوع اتصالات می توانند انواع آلودگی و میکروب را در خود نگه دارند.
در هنگام انتخاب و خرید اتصالات استیل صنایع دارویی و غذایی مهم است که به استانداردها، نوع و هدف استفاده و همچنین آلیاژ به کار رفته در ساخت آن ها توجه کنید. یکی از راه های خرید سریع و آسان، خرید از طریق سایت استیل پاسارگاد است. استیل پاسارگاد تولیدکننده انواع اتصالات استیل با بیش از 30 سال تجربه است که محصولات باکیفیت و حتی بهتر از استانداردهای جهانی را عرضه می کند. برای خرید فقط کافی است تا وارد سایت شوید و با کارشناسان استیل پاسارگاد تماس بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی/