مسما مرغ و بادمجان یک خورشت مناسب برای ناهار جمعه | فیلم

رکنا جمعه 14 مهر 1402 - 10:45
رکنا: طرز تهیه مسما مرغ و بادمجان را به شما در ادامه آموزش می دهیم.
مسما مرغ و بادمجان یک خورشت مناسب ناهار جمعه | فیلم
حجم ویدیو: 6.26M | مدت زمان ویدیو: 00:00:51

به گزارش رکنا، اگر به خورشت های ایرانی علاقه مندید می توانید امروز برای اعضای خانواده خورشت مسما مرغ و بادمجان را بپزید. برای تهیه آن کافی است مطابق فیلم عمل کنید. بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را سرخ می کنیم. پیاز را هم تفت می دهیم و زردچوبه را اضافه می کنیم. تکه های مرغ را اضافه می کنیم و دو طرفش را سرخ می کنیم. رب گوجه فرنگی را هم افزوده و خوب تفت می دهیم تا حسابی سرخ شود.

مقداری آب می ریزیم تا مرغ ها خوب پخته شود. در این مرحله باید نمک و فلفل را اضافه کنیم. بعد که مرغ ها پخت زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. آبغوره یا دانه های غوره را به مواد خورشت مان می افزاییم( دانه های غوره باشد خورشت مسمای ما خیلی خوشمزه تر و عالی تر می شود.) حالا باید بادمجان و گوجه های سرخ شده را اضافه کنیم و در تابه را بگذاریم تا خورشت مان حسابی جا بیفتد. مسمای مرغ و بادمجان ما آماده است. نوش جان

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.