آموزش دم کردن زعفران

تابناک چهارشنبه 19 آذر 1399 - 02:24
زعفران یکی از طعم دهنده‌ها و رنگ‌دهنده‌های پرکاربرد است. آموزش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را در تابناک فرامی‌گیرید.
زعفران یکی از طعم دهنده‌ها و رنگ‌دهنده‌های پرکاربرد است. آموزش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را در تابناک فرامی‌گیرید.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.