رکنا: سیرابی خانگی بپزید؛ کافی است مطابق فیلم عمل کنید.
حجم ویدیو:
4.66M
|
مدت زمان ویدیو:
00:00:37
به گزارش رکنا، این فیلم تقدیم می شود به عاشقان سیرابی.
بچه ها برای درست کردن سیرابی باید آن را در آب جوش بگذارید و بعد از 40 دقیقه آب آن را تعویض کنید. 4 بار ابن حرکت را تکرار کنید تا بوی بد آن گرفته شود و در نهایت باید 4 الی 5 ساعت پخته شود. پیاز سرخ کنید و سیرابی را به آن اضافه کنید همراه با نمک و فلفل و سیر و جعفری ریز خرد شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و با خانواده خوش تان بیاید.
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.