به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی، تشریفات و امور بینالملل استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی اظهار کرد: نهضت تکمیل زنجیرههای پیشرفت استان اردبیل رسالت اصلی مسؤولان است که باید با تکمیل زنجیرهها و تقویت و وصل حلقهها بههم، بهصورت جهادی زمینه تکمیل زیرساختها را فراهم آوریم.
وی با تأکید بر اهمیت استفاده از فرصت خدمترسانی به مردم و پرهیز از نگاه صرفا کارمندی افزود: بیتوجهی به خدمتگزاری در فرصت ایجادشده برای خدمت به مردم، موجب خسارت دنیا و آخرت است.
استاندار اردبیل با اشاره به گذشت ۲ سال از فعالیت دولت سیزدهم در استان بیان کرد: باید اقدامات خود را در این مدت بررسی و عملکرد خود را ارزیابی کنیم و برای ادامه کارها برنامهریزی داشته باشیم و همت پرشتاب برای پیشرفت استان باید در ۲ سال آتی نیز ادامه یابد.
عاملی با اشاره به وجود مشکلات زیرساختی و عقبماندگی تاریخی استان اردبیل گفت: با توجه به وجود مشکلات در عرصههای مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، برنامهریزیهای لازم انجامگرفته که با توجه به محدودیت منابع، باید با اولویتبندی اقدامات را به پیش ببریم.
وی با بیان برخی اقدامات انجامگرفته در ۲ سال اخیر در راستای توسعه زیرساختهای استان ادامه داد: اجرای ۱۰ پست برق ۶۳ کیلوولت، اجرای خط دوم انتقال گاز به استان و افزایش سهم گاز مصرفی به ۲۵میلیون مترمکعب، اجرای بزرگراهها و همچنین تمرکز بر اجرای نقاط گلوگاهی راهآهن، از جمله اقدامات مهم در راستای تکمیل زیرساختها بوده است.
استاندار اردبیل با اشاره به اعتبارات جذبشده به استان، اظهار کرد: در سال گذشته ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سرعتبخشی به اجرای پروژه راهآهن جذب شد و نقاط گلوگاهی این پروژه که بر زمین مانده بود، اجرا شد.
وی با بیان اعتبارات جذبشده از محل سفر رئیسجمهور به استان اظهار کرد: مجموع منابع مصوب تخصیصیافته به استان اردبیل در جریان این سفر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود که جمعا ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و بیشتر از رقم مصوب جذب شد.
استاندار اردبیل تصریح کرد: در سال گذشته همچنین از محل ماده ۵۶ تسهیلات ۶هزار میلیارد تومانی به پروژههای استان ازدبیل اخذ شد.
عاملی با اشاره به ظرفیت مولدسازی و توافق قطعی برای فروش ۳هزار میلیارد تومان املاک مازاد دولتی در استان اردبیل افزود: این کار با همکاری دستگاههای اجرایی و بر اساس توافق انجامشده در مرحله نهایی شدن است.
وی با تأکید بر سایر برنامهریزیها برای تکمیل زیرساختها و توسعه کشاورزی در منطقه ادامه داد: باید با تکمیل پروژههای بخش کشاورزی از جمله تکمیل گلخانهها و زیرساختهای مورد نیاز آن، هدفگذاری افزایش یکمیلیون تنی محصولات کشاورزی را عملیاتی کنیم که این اقدام میتواند در افزایش سرانه درآمد اهالی استان تأثیرگذار باشد.
استاندار اردبیل با بیان مشکلات و کمبودهای موجود در زمینه گردشگری گفت: احداث هتلهای ۵ ستاره و دهکدههای گردشگری با حفظ پیوستهای زیست محیطی و فرهنگی، از جمله برنامههایی است که با هدف سودآوری و اقتصادی شدن بخش گردشگری در استان اردبیل در حال انجام است.
عاملی بیان کرد: در بخش صنعت طرحهای مهمی در زمینه صنایع فلزی، سلولزی و مس اجرا میشود که در گذشته وجود نداشت و با تکمیل آنها، ارزش افزوده بالایی در استان ایجاد شده و موجب رونق منطقه را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به نیازمندیهای استان اردبیل در زمینه فضای آموزشی افزود: در حال حاضر ۲هزار کلاس درس برای استان اردبیل نیاز است که باید تلاش کنیم این وضعیت ارتقا یابد و از چندشیفته اداره شدن کلاسها جلوگیری کنیم.
مدیران دستگاههای اجرایی راهبران برنامههای پیشرفت هستند
استاندار اردبیل ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی مهمترین راهبران برنامههای پیشرفت ترسیمشده برای استان اردبیل هستند و ورود متعهدانه و جهادی آنها برای تکمیل زنجیرههای پبشرفت استان ضروری است.
عاملی تصریح کرد: مدیران باید در ۲ سال باقیمانده از دولت با تمام توان و استفاده از شرایط همدلانه حاکم بر استان و به دور از حاشیهها، در راستای پیشرفت و خدمترسانی به مردم تلاش کنند.
وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه انتخابات بیان کرد: صیانت از آرای مردم و حفظ امانتداری مورد تأکید بوده و هر کس در هر جایگاهی بخواهد در حفظ آرا بهعنوان امانت مردم قصور کند، از او نخواهیم گذشت.
استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به اینکه ۸۵ درصد اعتبارات کشور بهصورت ملی توزیع میشود، نمایندگان مجلس نقش تأثیرگذاری را در توزیع و جذب این اعتبارات دارند و هر نماینده توانمند میتواند زمینه جذب اعتبارات بیشتری را به نفع استان اردبیل فراهم کند و مدافع حق و حقوق استان در عرصه ملی باشد.
انتهای پیام