به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسین خوش اقبال» روز شنبه در کارگاه آموزشی توان افزایی و تاب آوری سمنهای کرمانشاه در مرکز توابخشی بهزیستی، با اشاره به برخی از معضلات و مشکلات استان در مباحث حاشیه نشینی افزود: برای ارتقا جامعه و به تبع آن توسعه چاره ای جزء آموزش نداریم.
خوش اقبال، آموزش را یکی از ضرورت های مهم جامعه دانست و یکی از مشکلات کنونی کرمانشاه را جدی نگرفتن مقوله آموزش در همه زمینه ها عنوان کرد و از دستگاه های اجرایی و نهادهای مردم نهاد استان خواست نسبت به آموزش حساس باشند و آن را در سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.
او با اشاره به محدودیت های اعتباری، از اقدام دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه به خاطر راه اندازی کارگاه های آموزشی توان افزایی و تاب آوری تقدیر کرد و گفت: در راه اندازی کارگاه های آموزشی، محلات حاشیه نشین در اولویت قرار گیرد و باید به بافت جمعیتی هر محله در آموزش ها توجه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، ایران را کشوری مقاوم در منطقه دانست و با اشاره به جنگ تحمیلی، زلزله و سیل استان کرمانشاه گفت: با توجه به تجربیات و توان علمی که داریم انشاالله با برگزاری دوره های آموزشی جامعه ای بهتر از گذشته داشته باشیم.
خوش اقبال در پایان از طرح ایده کرمانشاه به عنوان «پایتخت تاب آوری» در کشور استقبال کرد و گفت: با توجه به مشکلات اجتماعی ناشی از عدم توسعه و ازدیاد حاشیه نشین ها در شهرهای استان کرمانشاه، در راستای توجه کشوری برای حل این معضلات طرح این ایده مناسب است.
سومین مرحله کارگاه آموزشی توان افزایی و تاب آوری با حضور ۲۰ تشکل مردم نهاد به مدت سه روز برگزار می شود و سپس این سمن ها در پنج محله شهر کرمانشاه و چهار محله شهرهای اسلام آباد غرب، هرسین، جوانرود و پاوه اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی می کنند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.