ده‌ها حمله موشکی القسام به شهرک «نتیفوت» در نقب/ ۴۰ درصد شهدا کودکان هستند

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 08 آبان 1402 - 10:59
با آغاز بیست و چهارمین روز جنگ در نوار غزه، بمباران‌های رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف این باریکه ادامه دارد. از آن طرف مقاومت نیز با حملات موشکی به این تجاوزات پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس اعلام کرد، شهرک نتیفوت را هدف گلوله باران موشکی قرار داد.

خبرنگار الجزیره در این باره گزارش داد، آژیرهای خطر در شهرک نتیفوت در شرق غزه و تمام شهرک‌های اطراف آن در نقب و غلاف غزه به صدا درآمدند.

رادیو ارتش اشغالگر نیز افزود: نتیفوت و غلاف غزه با حدود ۴۰ موشک در یک موج حمله هدف قرار گرفت.

منابع صهیونیست گفتند، سه موشک از مجموع ده‌ها موشک شلیک شده از غزه به شهرک نتیفوت در نقب اصابت کرده است.

خبرنگار المیادین گزارش داد، حملات دریایی، زمینی و هوایی اشغالگران به مناطق مختلف غزه به خصوص قلب این باریکه و مناطق شمالی و مرکزی ادامه دارد. دشمن صهیونیستی تمرکز خود را بر بمباران گسترده مناطق مسکونی گذاشته تا اینگونه بیشترین تلفات را به فلسطینیان وارد کند و از طرفی هم حماس را مجبور به آزادی اسرای صهیونیست در غزه نماید.

 بامداد امروز، دوشنبه اشغالگران منزلی در منطقه الصفطاوی در شمال غزه را بمباران کردند که منجر به شهادت ۱۶ تن و زخمی شدن بیش از ۲۰ تن شد. همچنین اطراف بیمارستان الشفاء مورد هدف گیری مجدد قرار گرفت.

خبرنگار الجزیره اعلام کرد، در بمباران اشغالگران علیه منزلی در الزوایده در مرکز غزه ۱۱ تن شهید و تعدادی مجروح شدند. وزارت داخلی غزه نیز گفت، در حمله هوایی صهیونیست‌ها به منزلی در اردوگاه جبالیا سه تن شهید و تعدادی زخمی شدند.

سازمان کودکان را نجات دهید نیز اعلام کرد: کودکان ۴۰ درصد کشته‌های غزه را تشکیل می‌دهند. ما خواستار توقف فوری جنگ برای حمایت از جان کودکان هستیم.

این سازمان تاکید کرد: کودکان شهید شده بیش از ۳۲۰۰ تن هستند درحالیکه بیش از ۱۰۰۰ کودک نیز طی سه هفته همچنان مفقودند.

ارتش اشغالگر: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۰۰ نقطه را در غزه بمباران کردیم

سخنگوی ارتش اشغالگر روز دوشنبه در بیانیه‌ای با نادیده گرفتن تجاوزات مستمرش علیه غیرنظامیان مدعی شد: نیروهای ارتش به گسترش عملیات زمینی خود در نوار غزه ادامه دادند و در ساعات شب گذشته نیروهای حماس و زیرساخت‌ها و مجتمع‌های نظامی را هدف قرار دادند.

ارتش اشغالگر در بیانیه خود ادعا کرد: حدود ۶۰۰ هدف از جمله انبارهای اسلحه، محل اختفا و تجمع اعضای حماس و سایت‌های پرتاب موشک ضد تانک مورد هدف قرار گرفته است.

این درحالی است که مقاومت فلسطین تاکید کرد که در حال مقابله با نیروهای صهیونیستی است که به مناطق باز نزدیک حصار مرزی، به ویژه در شمال نوار غزه نفوذ کرده‌اند.

قطع ارتباط و اینترنت در مناطق مختلف شمال غزه

در عین حال خبرنگار الجزیره می‌گوید، ارتباطات دوباره در غزه قطع شده و آژیرهای خطر در کیسوفیم به صدا درآمده است.

شرکت مخابرات فلسطین «جوال» شعبه غزه از قطع شدن خدمات ارتباطی و اینترنتی در مناطق مختلف شمال نوار غزه در پی خرابی ژنراتور اصلی در منطقه شیخ رضوان خبر داد.

این شرکت در بیانیه‌ای در فیس بوک اعلام کرد: مایلیم توضیح دهیم که از آغاز تجاوز به نوار غزه، شبکه مخابرات تلفن ثابت و موبایل و اینترنت به دلیل آسیب‌های مکرر در نتیجه حملات مستمر در معرض اختلال و تداخل در خدمات قرار گرفته است.

این شرکت ادامه داد که نیروهای آن شبانه روز شبکه را زیر نظر دارند تا هرگونه نقص احتمالی را برطرف کرده و خدمات را به مشترکان بازگردانند.

این در حالی است که این شرکت روز یکشنبه اعلام کرد که خدمات ارتباطی و اینترنتی به تدریج در نوار غزه پس قطعی که شب جمعه و شنبه به دلیل بمباران خشونت آمیز صهیونیست‌ها رخ داد، مجددا احیا شده است

در ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها خبرنگار الجزیره، رژیم صهیونیستی مناطق مختلف شهر غزه را هدف حملات شدید قرار داد و ارتش اشغالگر  اطراف بیمارستان القدس و میدان الدحدوح در منطقه تل الهوای این شهر را بمباران کرد.

خسارات شدید به تنها بیمارستان بیماران سرطانی در نتیجه حملات مکرر اشغالگران

وزارت بهداشت غزه بامداد دوشنبه بیانیه مطبوعاتی دکتر صبحی سکیک مدیرکل این بیمارستان را منتشر و اعلام کرد که تنها بیمارستان الصداقه الترکی (دوستی ترکیه) برای بیماران سرطانی در نوار غزه پس از هدف قرار گرفتن توسط ارتش رژیم صهیونیستی فروریخته و تخریب شده است.

بر اساس این بیانیه، حالتی از وحشت بیماران سرطانی و کادر پزشکی را در نتیجه تخریب تنها بیمارستان الصداقه الترکی که مختص بیماران سرطانی در نوار غزه است، فرا گرفته زیرا در نتیجه حملات مکرر اشغالگران به اطراف این بیمارستان خسارات شدیدی به آن وارد شده است.

دکتر سکیک افزود: اشغالگران نه تنها باعث افزایش رنج و درد بیماران سرطانی و محرومیت آنها از دارو و سفر به خارج از کشور شده‌اند، بلکه اکنون با هدف قرار دادن اطراف بیمارستان جان آنها را هم به خطر انداخته‌اند.

در این بیانیه آمده است: «بیمارستان دوستی ترکیه و فلسطین با کمک مالی سخاوتمندانه دولت ترکیه ساخته شد تا به یک الگوی پزشکی بشردوستانه تبدیل شود که رنج بیماران خسته از محاصره اشغالگران را کاهش دهد.»

سکیک در پایان بیانیه خود گفت: «ما از ریاست جمهوری و دولت ترکیه می‌خواهیم که سرکشی رژیم صهیونیستی را متوقف کنند و از این بنای بشردوستانه و پزشکی که تحول مهمی در مراقبت از بیماران سرطانی در نوار غزه است محافظت کنند.»

کشته شدن یک سرباز صهیونیست و زخمی شدن سه تن دیگر در پی واژگونی یک دستگاه تانک

به گفته سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه، یک سرباز ذخیره بر اثر واژگونی یک تانک در شمال کشته شد و سه نفر به شدت مجروح شدند.

سخنگوی ارتش در بیانیه خود گفت: سرلشکر ذخیره یانون فلیشمن (۳۱ ساله) اهل بیت المقدس، نیروی زرهی گردان ۷۱ شب گذشته بر اثر واژگونی یک دستگاه تانک در شمال کشته شد و اجازه انتشار این خبر صادر گردید. در این حادثه یک افسر ذخیره ارتش و نیز دو سرباز از یگان باراک به شدت مجروح شدند.

اعلام آمار جدید اسرای صهیونیست

دنیال هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با بیان اینکه به خانواده‌های ۲۳۹ نفر اطلاع داده شده است که فرزندان آنها اسیر جنبش حماس در نوار غزه هستند، تاکید کرد که آنها یحیی سنوار رهبر جنبش حماس در غزه را تحت تعقیب قرار خواهند داد.

ارتش اشغالگر بار دیگر از ساکنان شمال غزه خواست به سمت جنوب بروند

ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر از ساکنان نوار غزه خواست تا خانه‌های خود را ترک کرده و برای دریافت کمک‌های بشردوستانه به سمت جنوب حرکت کنند. ارتش مدعی شد، میزان کمک‌ها به نوار غزه افزایش خواهد یافت.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر از طریق پلتفرم «X» از ساکنان شمال نوار غزه خواسته بود تا به سمت جنوب دره غزه حرکت کنند و مدعی شده بود که «در آنجا کمک‌های بشردوستانه، آب، غذا و دارو دریافت خواهند کرد و آنجا امن‌تر است».

ارتش مدعی شد: تلاش‌های بشردوستانه با تلاش مصری-آمریکایی در غزه گسترش می‌یابد.

۳۳ کامیون کمک‌های بشردوستانه روز یکشنبه وارد غزه شدند

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) روز دوشنبه گزارش داد ۳۳ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه روز یکشنبه از طریق گذرگاه مرزی رفح با مصر وارد نوار غزه شدند.

دفتر سازمان ملل اعلام کرد که این بزرگترین کاروانی است که از زمان از سرگیری محدود ارسال کمک‌های بشردوستانه در ۲۱ اکتبر وارد نوار محاصره شده غزه می‌شود.

این دفتر در گزارش روزانه خود درباره جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس گفت: «اگرچه این افزایش کمک‌ها مطلوب است و از آن استقبال می‌شود، اما حجم بسیار بیشتری از کمک‌ها به طور منظم مورد نیاز است تا از وخامت بیشتر وضعیت وخیم انسانی، از جمله نگرانی‌های داخلی جلوگیری شود.»

در این گزارش تاکید شده است: «انتقال اضطراری سوخت برای بهره برداری از تجهیزات پزشکی و تاسیسات آب و فاضلاب ضروری است.»

شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در حیفا و گزارش‌ها از تلاش برای هدف قرار دادن بندر این شهر

رسانه‌های عبری گزارش دادند که یک انفجار مهیب بامداد روز دوشنبه شهر حیفا در مرکز اراضی اشغالی را لرزاند.

رسانه‌ها علت این انفجار را سرنگونی پهپادی که از لبنان از طریق دریا شلیک شده بود و قصد داشت بندر حیفا را هدف قرار دهد، عنوان کردند.

اما مقامات صهیونیست هیچ توضیحی در مورد این حادثه ندادند و آژیرها فعال نشدند. این در حالی است که روز یکشنبه، موشک‌هایی که از لبنان به جلیل، نهاریا و کریات شمونا در شمال اراضی اشغالی اصابت کرد.

در حال تکمیل

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.