عدس را با بلغور گندم بپزید و کمی هم به آن نمک بزنید. حالا پیاز داغ را با قارچ تفت دهید و وقتی عدس کامل پخت آنها را به ترکیب عدس و بلغور اضافه کنید. در پایان ادویه ها را داخل آن بریزید تا طعم بهتری پیدا کند.
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.