رونمایی از جایزه زنده‌یاد «عبدالحسین جهانمیری» در دانشگاه شیراز

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 08 آبان 1402 - 18:07
همزمان با نشست شورای پژوهشی دانشگاه شیراز در آبان‌ماه، از «جایزه زنده‌یاد دکتر عبدالحسین جهانمیری» رونمایی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حامد تقوایی امروز، ۸ آبان در معرفی این جایزه گفت: به‌منظور تکریم و الگوسازی از نخبگان، شخصیت‌های علمی و افراد صاحب‌نام و همچنین ایجاد روحیه تلاش و خودباوری در میان دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز، معاونت پژوهشی دانشکده همه‌ساله جایزه پژوهشگر برتر دانشجویی را به نام و یاد زنده‌یاد دکتر عبدالحسین جهانمیری (استاد فقید مهندسی شیمی دانشگاه شیراز) فراخوان می‌کند.

معاون پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز ادامه داد: این جایزه، در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجویان و دانش‌آموختگانی که حداکثر یک‌سال از تاریخ دفاع آن‌ها گذشته باشد و دارای سوابق پژوهشی و آموزشی مطلوبی باشند، اهدا می‌شود.

وی یادآور شد: معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز طی اولین فراخوان از واجدین شرایط برای ثبت‌نام در این جایزه دعوت می‌کند.

تقوایی افزود: داوطلبان واجد شرایط، لازم است ابتدا از طریق لینک ثبت‌نام، فرم تکمیل‌شده ثبت‌نام و مدارک و مستندات خود را حداکثر تا ۳۱ آبان‌ماه ۱۴۰۲ بارگذاری کنند. سپس افرادی که شرایط اولیه و حداقل امتیاز لازم را دارا باشند، وارد فرآیند داوری می‌شوند. در این مرحله، هیأت داوران، مدارک و مستندات افراد را مورد ارزیابی دقیق قرار داده و در هر مقطع ۳ نفر که دارای بیشترین امتیاز است را به‌عنوان برگزیده معرفی خواهد نمود و از برگزیدگان طی مراسمی در هفته پژوهش تقدیر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، پروفسورعبدالحسین جهانمیری (زاده مرداد ۱۳۳۶- شیراز)، مدرک کارشناسی رشته مهندسی شیمی را در سال ۱۳۶۴ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گرفت و با دریافت بورس تحصیلی دانشگاه امیرکبیر برای ادامه تحصیل راهی انگلستان شد. او در سال ۱۳۶۶ مدرک کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۶۹ مدرک دکتری تخصصی خود را از دانشگاه  UMIST  انگلستان دریافت کرد. وی بعد از بازگشت به ایران، در سال ۱۳۷۱ به‌عنوان عضو هیأت‌علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شیراز مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۸۴ به مرتبه‌ی استادی نایل شد. دکتر جهانمیری پس از سالیان بسیار تلاش و کوشش در راه اعتلای علمی کشور، با ارائه‌ صدها مقاله، اختراع و...، سرانجام در ۵ شهریورماه ۱۳۹۲ دار فانی را وداع گفت.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.