تصویر روز ناسا: کهکشان، جت و سیاهچاله معروف

پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403 - 22:32
تصویر اسپیتزر، سیاهچاله عظیم احاطه‌شده‌ توسط مواد درحال سقوط، منبع انرژی عظیمی است که جت‌های نسبیتی را از مرکز کهکشان به بیرون می‌راند. The post تصویر روز ناسا: کهکشان، جت و سیاهچاله معروف appeared first on دیجیاتو.

کهکشان بیضوی درخشان مسیه 87 (M87) خانه سیاهچاله بسیار پرجرمی است که در سال 2017 توسط تلسکوپ افق رویداد سیاره زمین در اولین تصویر از یک سیاهچاله ثبت شد.

در تصویر روز ناسا چه می‌بینیم؟

غول خوشه کهکشانی ویرگو در فاصله حدود 55 میلیون سال نوری از ما، در این تصویر فروسرخ از تلسکوپ فضایی اسپیتزر به رنگ آبی نمایش داده‌ شده‌ است. اگرچه M87 عمدتاً بدون ویژگی و ابر مانند به‌نظر می‌رسد، تصویر اسپیتزر جزئیات فوران‌های نسبیتی را که از ناحیه مرکزی کهکشان پرتاب می‌شوند را ثبت می‌کند.

در قسمت بالای سمت راست، خود جت‌ها هزاران سال نوری را در بر می‌گیرند. جت پرنورتری که در سمت راست دیده‌ می‌شود درحال نزدیک‌شدن است و به خط دید ما نزدیک است.

درمقابل، شوک ایجادشده‌ توسط جت درحال عقب‌نشینی غیرقابل مشاهده، قوس ضعیف‌تری از مواد را روشن می‌کند.

در پایین سمت راست، تصویر تاریخی سیاهچاله در مرکز کهکشان غول‌پیکر، بین فواره‌های نسبیتی نشان داده‌ شده‌ است.

تصویر اسپیتزر، سیاهچاله عظیم احاطه‌شده‌ توسط مواد درحال سقوط، منبع انرژی عظیمی است که جت‌های نسبیتی را از مرکز کهکشان به بیرون می‌راند. تصویر تلسکوپ افق رویداد از M87 بهبود یافته است تا نمای واضح‌تری از سیاه‌چاله معروف ابرپرجرم نشان دهد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.