به گزارش رکنا، برای تهیه پاستا ی مرغ کافی است مرغ های پخته را تکه تکه کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به آن افزوده و تفت دهید. بعد گوجه فرنگی های خردشده را بیفزایید و باز هم تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و ماکارونی یا پاستای صدفی را بریزید در تابه و خامه و هر آنچه برای تکمیل این پاستا لازم است را مطابق فیلم اضافه کنید و اجازه دهید که خوب بپزد. نوش جان
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.