به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رسید عبدالهادی رکنی حسینی عصر پنج شنبه در ششمین نشست مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان بوشهر در مؤسسه صراط زلال شهرستان گناوه با تقدیر از برگزار کنندگان این نشستها اظهار داشت: این برنامهها و نشستها در ترویج فرهنگ بلند قرآنی راهگشا و مؤثر است.
امام جمعه گناوه افزود: آنچه امروز جامعه به آن نیازمند است و میتواند ما را به سمت سعادت ابدی رهنمون سازد حضور و ترویج فرهنگ ناب قرآنی در تمام عرصههای زندگی است.
وی گفت: بسیاری از مشکلات و آسیبها در خانوادهها و جامعه به دلیل فاصله گرفتن از دریای عمیق و بی کران قرآن است و بشریت به خاطر فاصله گرفتن از این منبع لایزال الهی در ظلمات و تاریکیها به سر میبرد.
امام جمعه گناوه یادآور شد: یکی از شاهکارهای ذات کبریایی حق قرآن کریم است که به عنوان تنها منبع زوال ناپذیر و چراغ هدایت است.
حجت الاسلام رکنی حسینی بیان کرد: در طول ۱۴ قرن تاریخ اسلام همیشه دشمنان اسلام و قرآن در مقابل کتاب الهی میایستادند اما هرگز نتوانستند این نور الهی، شاهکار بزرگ آفرینش و دریایی که به تعبیر امام علی (ع) کسی به قعر آن نخواهد رسید، را از بین ببرند.
وی اضافه کرد: علیرغم اینکه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی کارهای بسیار زیبا و بی نظیر در رابطه با این معجزه بزرگ و جاودانه نبی اکرم (ص) صورت گرفته است اما قرآن امروز در جامعه ما غریب است.
امام جمعه گناوه یادآور شد: ترویج فرهنگ قرآنی، حفظ، تفسیر و انس با قرآن از مطالبات مهم رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است که باید مدنظر قرار دهیم.
وی با بیان اینکه از برکات مهم نظام مقدس اسلامی بیرون آوردن قرآن کریم از مهجوریت است، گفت: امروز به برکت خون پاک شهیدان و هدایتهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی جوانان، حافظان، مفسرین و قاریان قرآن کریم کشور ما در جهان میدرخشند و رتبههای بسیار ارزشمند قرآنی را کسب میکنند که این تنها با تلاشهای زیاد صورت گرفته میسر شده است.
وی گفت: در دهکده قرآنی استان بوشهر شاهد حضور جوانانی هستیم که با کمترین امکانات و هدایتها به صورت خودجوش برای کشور افتخار آفرینی کردند که رهبر فرزانه انقلاب نیز در جمع قاریان و ناشران فرهنگ قرآنی از استان بوشهر نام بردند که همه به برکت انقلاب و تلاش قرآن دوستان است.
وی اضافه کرد: علیرغم همه این تلاشها هنوز به نقطه مطلوب نرسیدهایم و هدف از این نشستها و هم اندیشی ها رسیدن به نقطه مطلوب و ارائه راهکارهایی است که بتواند مؤسسات قرآنی را توانمند کند.
امام جمعه گناوه بیان کرد: توانمند ساختن مؤسسات قرآنی مستلزم این است که رنگ مردمی این فعالیتها و مؤسسات را بیشتر کنیم و حضور مردم و خیرین در کنار این مؤسسات باید بیشتر شود.
ضرورت ترویج فرهنگ وقف قرآنی
حجت الاسلام رکنی حسینی اضافه کرد: ترویج و تبلیغ سنت حسنه وقف در زمینه قرآن در جامعه کمتر انجام شده و باید بیشتر شود و خیرین و افراد توانمند امکانات و مکانهایی را برای قرآن وقف کنند.
وی گفت: با وجود آنکه بیش از سه هزار مؤسسه قرآنی در سطح کشور وجود دارد اما موقوفات قرآنی محدود است و نتوانستهایم منابع پایدار برای توانمندسازی مؤسسات قرآنی ایجاد کنیم.
حجت الاسلام رکنی حسینی گفت: همه باید در این زمینه تبلیغ، ترویج و همکاری کنند تا مردم و خیرین در این زمینه پای کار بیایند و این فرهنگ در جامعه نهادینه شود تا مؤسسات قرآنی بی نیاز شوند.
وی گفت: دولت و مسئولان نیز کمک میکنند و اعتبار در نظر میگیرند اما مردم هم باید پای کار باشند و کمک کنند.
امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه جمعیت دانش آموزی ظرفیت مناسبی برای آموزش قرآن است گفت: باید از این ظرفیتها برای ترویج قرآن و آموزههای قرآنی استفاده کرد.
امام جمعه گناوه از فعلان، مروجان و مربیان و مؤسسات قرآنی در سطح شهرستان تقدیر کرد و افزود: مؤسسات و فعالان قرآنی شهرستان با حمایت فرماندار و مسئولان شهرستان برای ترویج آموزههای قرآنی در تلاش هستند که قابل تقدیر است.
امام جمعه گناوه بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی، ابزار روز و نوآوری در ترویج معارف بلند قرآنی دوری از موازی کاری تاکید کرد.