داریوش حسننژاد درگفتوگو با ایسنا اظهارکرد: لرستان به دلیل شیب کوهستانی و شیب تند اراضی، بالاترین حجم رسوب را در کشور دارد به گونهای که این حجم رسوبات حتی بالاتر از میانگین کشوری هستند
وی با بیان اینکه لایروبی زیر پل بهداری و پیوستی در خرمآباد را انجام دادیم اما با اولین بارندگی پر از رسوب شد، بیان کرد: تنها لایروبی جوابگو نیست و باید علاوه بر ساماندهی رودخانه، آبخیزداری در بالادست انجام شود تا رسوبات به سمت رودخانه سرازیر نشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان با بیان اینکه لایروبی رودخانههای لرستان در شهرستانهای بروجرد، سلسله، خرمآباد، دورود، ازنا و الیگودرز انجام شده است، اضافه کرد: در مجموع ۳۰ کیلومتر لایروبی رودخانه در این شهرستانها انجام شده است.
حسننژاد بیان کرد: در شهرستانهای سلسله، لایروبی پِرسک انجام شد و در سیلاخور و در مجاورت روستای کپرجودکی و روستای رحیمآباد لایروبی انجام و همچنین رودخانههای در مجاورت روستاهای غلامان چگنی، دیناروند، دارایی، سهیلبیگی، دهباقر و چمسنگر و لایروبی خرمرود عملیاتی شد.
وی با بیان اینکه در رودخانههای تیره در مجاورت روستای سفیدکم لایروبی انجام میشود، بیان کرد: در شهرستان ازنا، لایروبی پروژه دشت کمندان در پایین دست انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان با بیان اینکه در الیگودرز پروژه لایروبی هورآباد، دره دایی و ولیان انجام شده است، گفت: این درحالیست که امسال ۳ میلیارد تومان اعتبار برای لایروبی رودخانههای استان تخصیص داده شده که از این رقم، ۱.۵ میلیارد تومان در حوضه کارون و ۱.۵ میلیارد تومان در حوضه کرخه هزینه شده است.
حسننژاد بیان کرد: همچنین از طریق سازمان برنامه و بودجه ۶.۸ میلیارد تومان برای ساماندهی خرمرود تصویب شده که لایروبی آن را از منطقه نگارستان در دره گرم آغاز کردیم و هم اکنون رودخانه در حال ساماندهی است.
وی با بیان اینکه هیچ برنامهای برای لایروبی کشکان نداریم، تصریح کرد: سازمان برنامه هیچ اعتباری برای لایروبی رودخانه کشکان به شرکت آب منطقهای لرستان نداده است و ضرورت دارد برای تحقق این مهم اعتبار لازم تخصیص داده شود.
انتهای پیام