مرغ تفت داده شده با سس کاری و کره بادام زمینی

تابناک چهارشنبه 24 آبان 1402 - 08:05
در این دستور پخت ابتدا سس کره بادام زمینی با کاری و شیر نارگیل ترکیب شده و چند دقیقه روی حرارت تفت داده می‌شود. سپس تکیه های ران مرغ با سیخ چوبی روی تابه گریل کباب می‌شود و سس کاری و کره بادام زمینی به آن اضافه می‌شد. این دستور پخت بسیار آسان و سریع را در تابناک فرا می‌گیرید.
تعداد بازدید : 0

مواد لازم : 
1 :  چند قاشق برنج قهوه‌ای
2 :  دو تکه ران مرغ پوست کنده و قیمه‌ای خرد شده
3 : نمک و فلفل 
4 :  چند پیازچه برای تزئین
مواد لازم برای سس 
1 : یک پیمانه شیر نارگیل
2 : یک پیمانه کره بادام زمینی
3 : دو قاشق غذاخوری سس سویا 
4 : دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای 
5 : یک قاشق غذاخوری  سس سیراچا 
6 : دو قاشق عذاخوری خمیرکاری قرمز

در این دستور پخت ابتدا سس کره بادام زمینی با کاری و شیر نارگیل ترکیب شده و چند دقیقه روی حرارت تفت داده می‌شود. سپس تکیه های ران مرغ با سیخ چوبی روی تابه گریل کباب می‌شود و سس کاری و کره بادام زمینی به آن اضافه می‌شد. این دستور پخت بسیار آسان و سریع را در تابناک فرا می‌گیرید.

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.