به گزارش ایرنا، رستگار یوسفی روز دوشنبه در جلسه تخصصی بررسی آسیب های اجتماعی که با حضور جمعی از اساتید حوزه روانشناسی و علوم اجتماعی در فرمانداری جوانرود برگزار شد، با اشاره به اینکه برای ارایه تحقیق و پژوهش مطلوب و کارآمد باید نیازسنجیهای لازم بصورت مستمر مورد پژوهش قرار گیرد، افزود: نیازسنجی باید در حوزه های دینی، فرهنگی و اجتماعی با دقت لازم انجام شود.
فرماندار جوانرود اظهار داشت: با نیازسنجی های لازم در خصوص مسایل فرهنگی و اجتماعی می توانیم در جهت کاهش و حل مشکلات و آسیب های خانوادگی و اجتماعی قدم برداریم.
یوسفی با اشاره به نیاز برگزاری کارگاههای آموزشی برای مشاورین مدارس افزود: آموزش و پرورش بایستی بسترهای لازم را برای برگزاری این کارگاهها فراهم کند.
وی به نقش صندوق های خیریه درکمک به کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و اظهارداشت: علاوه بر کمک های مالی، سمن ها می توانند در زمینه های فرهنگی و اجتماعی به کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه کمک کنند.
فرماندار جوانرود یادآور شد: مهارت آموزی، برگزاری کارگاههای آموزشی و مشاوره ای، آموزش های پیش از ازدواج، دوره های تاب آوری خانواده و بهره گیری از ظرفیت علما و روحانیون از دیگر برنامه هایی است که برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه جمعی از اساتید و متخصصین روانشناسی و مشاوره دیدگاه های خود را در حوزه آسیب های اجتماعی بیان کردند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.