سعدی مصطفی زاده روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری روانسر افزود: این تسهیلات تاکنون به ۳۴۱ کارفرما و یا واحدهای خوداشتغالی با ۳۶۷ نیروی کار پرداخت شده است.
وی ادامه داد: سهمیه اشتغال پیش بینی شده برای این شهرستان تا پایان سال جاری، یک هزار و ۵۶۵ نفر است که بر اساس ثبتهای انجام شده در سامانه کارا، تاکنون ۲ هزار و ۲۰۴ مورد آن محقق شده است و رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.
فرماندار روانسر با بیان اینکه برای اشتغال اجازه فرصت سوزی نداریم، اظهار داشت: این شهرستان قابلیت ها و ظرفیت های فراوانی در بخش های مختلف دارد که می تواند فرصت های شغلی جدیدی را فراهم کند.
مصطفی زاده اضافه کرد: مدیران باید برای ایجاد اشتغال و حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران، با حذف بروکراسیهای اداری روند پرداخت تسهیلات را کوتاه کنند.
وی یادآور شد: طی ۲ سال گذشته اقدامات و برنامه های خوبی برای ایجاد اشتغال در استان و همچنین شهرستان روانسر صورت گرفته، ولی باید بدانیم در مقابل جوانان و مردم، همه ما وظیفه داریم با پشتکار و جدیت به این مهم بپردازیم.
فرماندار روانسر گفت: دغدغه کنونی مسوولان کشور اشتغال جوانان و به ویژه دانشآموختگان دانشگاهی است که باید با کار جهادی در این حوزه کارنامه مثبتی ارایه کنیم.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.