گوجه‌کاران استان بوشهر مراقب «قارچ لکه موجی» باشند

خبرگزاری مهر سه شنبه 30 آبان 1402 - 15:15
بوشهر- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجه فرنگی در مزارع توصیه هایی به کشاورزان برای مراقبت از محصول ارائه کرد.

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به دلیل شرایط بارندگی و ابرناکی هوا و رطوبت نسبی بالای ناشی از بارندگی، فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجه فرنگی (Alternaria spp) در مزرعه این محصول افزایش یافته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به تماس دست کارگران در هنگام برداشت محصول، اسپور های قارچ به روی میوه منتقل شده و در هنگان حمل و نقل و بازار رسانی نیز به دلیل پوشش برزنتی روی کامیون و تجمع رطوبت، اسپور ها جوانه زده و روی میوه لکه ایجاد می‌کنند.

وی گفت: به منظور کاهش فعالیت قارچ و جلوگیری از فساد میوه، می‌توان کاغذهای روزنامه یا کاغذهای نازک مخصوص میوه را روی جعبه‌ها گذاشت تا از تجمع رطوبت روی میوه جلوگیری کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: به دلیل زمان کوتاه تا مصرف میوه سمپاشی محصول توصیه نمی‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.