نباید تغییر مدیریت در استان قزوین داشته باشیم

خبرگزاری مهر دوشنبه 04 اسفند 1399 - 16:32
قزوین - معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: در روزهای پایانی دوره مدیریتی هستیم و به‌منظور انسجام و پیشبرد اهداف نباید در هیچ بخشی مدیری جا به جا شود.
نباید  تغییر مدیریت در استان قزوین داشته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر منوچهر حبیبی در نشست بخشداران استان که ظهر امروز در سالن شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرد: با نزدیک شدن به انتخابات شورای شهرها و روستاها و انتخابات ریاست جمهوری جلسات بخشداران باید با نظم بیشتری پیگیری شود و از سوی دیگر برای بررسی سازوکارها در سراسر استان بازدیدهای میدانی در بخش‌های مختلف استان برنامه‌ریزی و انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در وزارت کشور، استانداری، فرمانداری و بخشداری‌ها از سه ماه پیش مقدمات برای برگزاری وسیع و پر حجم انتخابات آغاز شده است. انتخابات در داخل کشور موجب پویایی و اعتمادسازی در سطح جامعه و در برد جهانی و بین‌المللی برای کشور اقتدار به ارمغان می‌آورد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین افزود: ستادهای استانی و شهرستانی شکل گرفته و فعالیتشان تا روز انتخابات دنبال می‌شود. هم‌اکنون با افزایش ۱۵ درصدی شعب اخذ رأی در استان ۱۵۶۶ شعبه اخذ رأی شوراهای شهر و روستاها و تعداد ۱۲۷۷ شعبه برای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است و علت این افزایش نیز توجه به‌سلامت مردم در شرایط کرونا است.

وی توضیح داد: ما امیدواریم تا زمان برگزاری انتخابات کرونا رنگ ببازد و بتوانیم بدون دغدغه انتخابات را برگزار کنیم با این حال از هم‌اکنون تدابیر ویژه برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته‌ایم.

این مسئول تصریح کرد: در انتخابات مجلس شورای اسلامی که سال گذشته برگزار شد عوامل اجرایی انتخابات در استان ما ۲۰ هزار نفر بوده‌اند که در انتخابات آینده بر این تعداد افزوده خواهد شد، این افراد از بین افراد معتمد که در بی‌طرف نیز هستند انتخاب می‌شوند.

حبیبی ابراز کرد: پیش‌بینی شده با موافقت وزارت کشور انتخابات آینده از ساعت ۶ صبح و در فضای آزاد برگزار شود. پروتکل‌های بهداشتی ویژه انتخابات نیز در دست تدوین است و به‌محض ابلاغ به همه اطلاع‌رسانی خواهد شد. با رعایت دستورالعمل‌ها امیدواریم آسیب‌های احتمالی نسبت به انتخابات به کمترین میزان برسد و مردم نیز با مشارکت حداکثری در این حوزه حضور یابند و بین مشارکت و سلامت یک تعادل مناسبی شکل بگیرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین یادآور شد: ثبت‌نام داوطلبین انتخابات شوراها غیرحضوری خواهد بود. ثبت‌نام داوطلبان ریاست جمهوری از ۲۰ اسفند و داوطلبان شورای شهر و روستاها از ۲۰ اسفند ثبت‌نام خواهند کرد. هم‌اکنون اپلیکیشنی در حال تدوین است تا هر داوطلبی می‌تواند با مراجعه به آن مراحل ثبت‌نام خود را از طریق گوشی تلفن همراه انجام دهد.

وی افزود: در قانون انتخابات قید شده که داوطلبان باید در فرمانداری یا وزارت کشور حضور یایند و برای اینکه این بخش از قانون انجام شود پس از محله ثبت‌نام در اپلیکیشن برای تأیید اطلاعات این عزیزان با استفاده از وقت قبلی در محل فرمانداری یاوزارتخانه حضور میابند.

حبیبی مطرح کرد: مدت زمان تبلیغات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰ روز و شورای شهر و روستاها ۷ روز خواهد بود. در انتخابات آینده اساس تبلیغات غیر حضوری و بر محوریت فضای مجازی انجام خواهد شد. انتخابات آینده به صورت الکترئنیکی انجام می‌شود و لازم است ساماندهی آنتن دهی در استان تسریع شود.

وی با بیان این مسئله که اصل تعریف کار در کادر مدیریتی در انتخابات قانون مداری و بی طرفی است بیان کرد: ما هم باید به قانون توجه کنیم و هم باید بی طرفی کامل داشته باشیم، عدم جانب داری مورد خوشایند مردم است لذا مجریان و ناظران این دو اصل را سرلوحه کار خود قرار دهند.

این مسئول خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی همه ما و رهبر معظم انقلاب حضور و مشارکت عموم مردم است و قدم بعدی انتخاب اصلح است که مردم با هوشیاری انجام خواهند داد، در جمهوری اسلامی ایران آمار مشارکت مردمی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد بوده و انشاالله در این دوره با دقت و خدمت به مردم رکورد بیشترین مشارکت مردمی در انتخابات را داشته باشیم.

حبیبی گفت: مشارکت حداکثری در داخل کشور اعتماد و خوشحالی مردم را به همراه دارد و مردم در انتخابات شرکت می‌کنند تا شرایط کشور را بهبود دهد و نیز در خارج از مرزها اقتدار را به رخ دشمن می‌کشد و انتخابات اساساً تولید قدرت می‌کند به همین علت در همه سطوح به خصوص در بخشداری‌ها شیوه جذب مشترک را باید مورد بررسی قرار داد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین یادآور شد: فضای عمومی جامعه هنوز انتخاباتی نشده و جو فقط در جامعه نخبگی و سیاسی وارد شده و این روح به مردم ببریم و در همه اقدامات این روح را ببرید

وی گفت: ۶۷۹ روستای بالای ۱۰۰ نفر در استان داریم که ۶۳۹ شورای سه نفر و مابقی آنها شوراهای ۵ نفزه دارند، ما می‌خواهیم که همه روستاها شورا داشته باشند چرا که شوراها می‌توانند جذب کننده امکانات و تسهیلات در مکان‌های محروم باشند.

حبیبی در خاتمه گفت: در روزهای پایانی دوره مدیریتی هستیم و به‌منظور انسجام و پیشبرد اهداف نباید در هیچ بخشی مدیری جا به جا شود، تغییری رخ نمی‌دهد مگر اینکه شرایط ضروری با دلایل مستدل داشته باشد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.