بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی در کشور

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 04 اسفند 1399 - 18:19
رویدادی برای بررسی نیازمندی‌های صنایع نان، غلات و ماکارونی و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.
بررسی نیازمندی‌های صنعت نان و غلات

به گزارش ایسنا، رویداد «ارائه نیازهای فناورانه ماکارونی، نان و غلات» یکی از سلسله رویدادهای ارتقای تاب آوری و رقابت‌پذیری است که با محوریت کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشکل‌ها و انجمن‌های مرتبط با این صنایع در روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه سال جاری در مرکز نوآوری نان و غلات ایران برگزار می‌شود.

هدف اصلی این رویداد ملی، بررسی گلوگاه‌های این صنایع، یافتن چالش‌های موجود و پرداختن به راهکارهای ارتقاء کیفی و کمی و رفع موانع تولید موثر و پربازده است و طی آن از یک سو نیازهای فناورانه صنعت ماکارونی، نان و غلات و از سوی دیگر دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق نیز در آن عرضه خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، از محورهای اصلی این رویداد پرداختن به مواردی چون بهبود کیفیت در فرآیند پالایش غلات، افزودنی‌های مناسب با شاخص‌های کم‌ترین هزینه و بالاترین کیفیت، ارتقای دقت و کیفیت در فرآیندهای کنترل کیفی، افزایش اثربخشی آنزیم­‌ها و افزودنی‌­ها و ارتقای ارزش غذایی محصولات است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.