به گزارش بهداشت نیوز، این نشست با حضور معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی فرماندار شهرستان قزوین و نمایندگان دستگاههای اجرایی شهرستان برگزار شد و دکتر علیرضا مهرعلیان خاطر نشان کرد: باید به خود ارج و اهمیت داد و نباید به خود آسیب زد؛ پس توصیه میشود که افراد این موضوع را جدی بگیرند و به همراه خانواده خود به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت مراجعه کنند تا با غربالگری، از سلامت خود آگاه شوند.
به گفته رئیس حوزه بهداشت شهرستان قزوین، برخی از شهروندان و مردم از ارائه خدمات سلامت رایگان در مراکز آگاه نیستند و این بسیار نگران کننده است؛ پس بهتر است این موضوع توسط دستگاههای اجرایی، جدی گرفته شود و ضمن آگاه کردن مراجعه کنندگان، بهویژه در مورد به طرح پیشگیری از بیماری فشارخون و دیابت، خانوادههای خود را برای غربالگری این دو بیماری، به مراکز تحت پوشش ارجاع دهند.
دکتر مهرعلیان تصریح کرد که در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت، برای افراد، پرونده سلامت تشکیل میشود.
دکتر لیلا مسگری، پزشک و مسؤول واحد بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت شهرستان قزوین نیز درباره تبلغ کالاهای آسیبرسان و همچنین روند اجرای طرح "پویش ملی سلامت" توضیحاتی را تشریح کرد.
طرح "پویش ملی سلامت" را جدی بگیریم
معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی فرماندار شهرستان قزوین هم ضمن قدردانی از زحمات کادر حوزه بهداشت، نسبت به همکاری نمایندگان دستگاههای اجرایی در اجرای این طرح، تأکید کرد.
محسن رحیمی گفت: در اجرای این طرح، دستگاههای اجرایی باید با حوزه بهداشت همکاری لازم را داشته باشند؛ زیرا با وضعیت بیماریهای فشارخون و دیابت، موظف هستیم که در این طرح ورود داشته باشیم و این موضوع را جدی بگیریم.
گفتنی است، این نشست، روز ششم آذر ۱۴۰۲ در فرمانداری قزوین برگزار شد و در پایان، کنترل فشارخون برای نمایندگان دستگاههای اجرایی حاضر در نشست انجام شد