«تابناک با تو» - فوت و فن کوفته وا رفتن کوفته نی نی سایت طرز تهیه کوفته کوفته هام سفت شده چیکار کنم کوفته وا نره نی نی سایت با کوفته وارفته چی درست کنم علت ترک خوردن کوفته چیکار کنیم کوفته ترک نخوره
کوفته، یکی از کهنترین انواع غذاهای ایرانی است. این غذای خوشمزه در ایران تنوع بالایی داشته و معمولا ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که با انواع و اقسام مواد خوشمزه و ادویه ترکیب میشود. دلیل اینکه به این غذا کوفته میگویند این است که در زمانهای قدیم، گوشت را در هاون سنگی میکوبیدند تا نرم شود. با کوبیدن گوشت، چسبندگی آن نیز بسیار زیاد میشد و در نتیجه هرگز کوفته هنگام طبخ وا نمیرفت. امروزه دیگر استفاده از هاونهای سنگی برای این منظور متداول نیست و افراد کوفته را با گوشت چرخ کرده درست میکنند. از انواع کوفته میتوان به کوفته تبریزی، کوفته آرزومان، کوفته برنجی، کوفته قل قلی و کوفته معلا اشاره کرد. با ما همراه باشید تا با علت وا رفتن کوفته، دانستن ترفندهای کوفته، با خیال راحت انواع و اقسام کوفته را در منزل تهیه کنید.
اصل چسبندگی را فراموش نکنید!
پیشتر گفتیم که باید گوشت چسبندگی داشته باشد تا هنگام طبخ وا نرود. با اضافه کردن آرد به مواد کوفته، میتوانید قوام کوفته را افزایش دهید. میتوانید از آرد نخودچی، آرد برنج و یا آرد گندم استفاده کنید. در صورت تمایل حتی میتوانید گندم یا برنج را خودتان بکوبید و له کنید، سپس َآن را با مواد کوفته به خوبی ورز دهید.
آب پیاز میتواند برایتان دردسرساز شود!
اضافه کردن پیاز به کوفته، طعم آن را بی نهایت خوشمزه میکند. اگر پیاز شما خیلی آبدار باشد باید فکری به حال ان بکنید. یکی از کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که پیاز را درشت رنده کنید تا کمتر له شود و کمتر آب بیندازد. اگر دیدید که آب پیاز خیلی زیاد است، آن را خالی کنید. به همین دلیل است که باید پیاز را در ظرفی جدا رنده کنید تا بعد از اینکه آب اضافی آن را خارج کردید، به مواد کوفته اضافه کنید. اگر به هر دلیلی آب پیاز درون کوفته زیاد بود، باید مقدار بیشتری آرد به آن اضافه کنید. پیشنهاد ما این است که به جای اضافه کردن آرد، از ابتدا آب اضافی پیاز را بگیرید. آب دار بودن کوفته، باعث شل شدن آن میشود.
گوشت کوفته را به شکل ویژه تهیه کنید!
بهترین گوشت برای کوفته، گوشتی است که حسابی چرخ شده باشد. بهتر است ۳ بار گوشت را چرخ کنید تا کاملا ریز ویک دست و نرم باشد. هرچه بافت گوشت شما نرمتر باشد، کوفته شما بهتر خواهد شد. در غیر این صورت کوفته وا میرود.