دکتر «اسماعیل قمری»، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام در این نشست در رابطه با بزهدیدگان و قربانیان جرایم سایبری هشدار داد و اظهار کرد: هیچگاه نباید با ناآگاهی و از روی طمع به فضای سایبری ورود کرد.
وی تأکید کرد: شهروندان باید در رابطه با پیامکهایی که حاوی اطلاعات و درخواستهای مشکوک هستند احتیاط کنند و از قراردادن اطلاعات شخصی خود تحت هیچ شرایطی در اختیار دیگران خودداری کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام بر موضوع سیاست جنایی مشارکتی و نقش اطلاعرسانی و آگاهیبخشی از سوی دانشگاهیان و جامعه محلی تأکید کرد.
قمری بر پرداختن پایاننامههای دانشجویان به موضوع پیشگیری از جرایم سایبری تأکید کرد و از همکاری با دانشگاهیان در رابطه با موضوع پیشگیری از جرایم و خصوصاً جرایم سایبری استقبال کرد.
دکتر «جهانشاه شکری» مدرس دانشگاه نیز اظهار کرد: نیاز است در رویکرد مقایسهای بین جرایم سنتی و جرایم سایبری، به دلیل سهولت در ارتکاب جرایم سایبری و کشف مشکل آنها، ضمانت اجراهای کیفری سختگیرانهتر و سزاگراتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: این در حالی است که این نوع سیاست در قوانین کیفری مرتبط با جرایم سایبری دیده نمیشود که انجام اصلاحات در ضمانت اجراهای کیفری مربوطه از سوی سیاستگذاران کیفری ضروری است.
انتهای پیام